97 Model GLS Hakkında Bi Soru ?

rockSEWER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar,

İlan Sitesinde 97 Astra GLS lere Bakarken.Bi Arkadaş GLS Modelinin 4 Farklı Çeşiti Olduğunu, Kiminde Klima , Kimisinde ABS, Kimisinde Hem Klima Hemde ABS Olduğunu Söylemiş. Benim Bilgidim Kadarıylada ABS Ve Klimanın Olduğu Model 98 Model Değilmi.Ama O Arkadaşın 97 Model Şaşıırdım :S

Bildiğim kadarıyla 97 nin 2.yarısında bazılarında klima ve abs var.arka koltuklarda kafalık yok.bu resimdeki araç ne renk?nekadar istiyolar?

abs, klima airbag opsyonel di mesela gl lerde genelde klima airbag olmaz ama bizim gl de klima airbag var gls lerde de böyle opsiyonel olarak abs ve klima olayı vardı sanırım yani gls alıp isteyen klima isteyen abs alıyordu ama hangi yılda bu seçenekler vardı bilmiyorum.

Evet 97 lerde de abs li olanlar var.Bunu fabrika opsiyonel olarak sunmuş.Benim aracım da 97 çıkışlı ama abs yok benimkinde ve arka kafalıklar yok.Ama 97 olup da abs li olanlar var.

Evet benimkide 97.... Klima ve çift airbag var..Ayrıca arka kafalıklar yok..Abs opsiyonelmiş sanırım o zamanlar...

Benin önceki aracım olan 96 GL de de klima vardı ABS yoktu. Şimdi ABS li Vectram ama bence ABS fren mesafesini uzatıyor. İyi bir şöför ABS siz arabayı daha kısa mesafede durdurabilir. ABS nin tek artısı yağışlı yollarda sert frende kızaklamayı önler.

97lerde arka kafalıklar yok 98lerde arka kafalıklar standart diye biliyorum onun dışında glslerde klime ve airbag standart abs opsiyonel gl lerde ise klima airbag ve abs opsiyonel olarak biliyorum cunku gl lerin bazılarınında airbag olmadıgı icin glslerle direksiyonları farklı.

:good::good::good:
Benin önceki aracım olan 96 GL de de klima vardı ABS yoktu. Şimdi ABS li Vectram ama bence ABS fren mesafesini uzatıyor. İyi bir şöför ABS siz arabayı daha kısa mesafede durdurabilir. ABS nin tek artısı yağışlı yollarda sert frende kızaklamayı önler.
Yüzde yüz katılıyorum sana.%25 fren mesafesi uzuyor abs de.

Hımm Çok Teşekkür Ettim Arkadaşlar O Zaman Ne Bilim 4 Farklı Modeli Var Falan Deyince Bende Şaşırmıştım :)

Geri