Arkadaşlar, aklınız varsa arabaya bakım falan yaptırmayın. Yolda kalın, öyle rezil olun daha iyi. Nasılsa her türlü rezil olunuyor (kendi adıma söylüyorum.) Körük değişti. Para sıkışmış. Takıldı, edildi -o sol ön tekerde var bi uyuzluk ama çözemedim- çıktım yola saç yine ses yapıyor. Neyse sesi bildiğimiz için hemen düzeltip kestik.
Akşam üzeri yine bir kontrol yapayım dedim. Yedek kabındaki su az gibi geldi. Hemen altını, sağını, solunu kontrol ettim. Radyatörün sağ alt kısmında sızıntı yapmış yeşil su birikintisini gördüm. Elimi alttan sokup kontrol ettim. Sızıntı şeklinde kaçak var gibi. Kuruladım, iki saat sonra yeniden baktım, yine sızıntı gibi ıslaktı. Muhtemelen alttan sızıntılar var. Ne yapacağım bilmiyorum. Çıldıracağım. Ben arabaya elim kulağımda binmeyim, rahat olsun kafam diye bakım yaptırdım şu sorunlara bakın. Elletmesem yolda kalana kadar binsem çok daha iyiydi.
Radyatör tıkayıcılara da güvenemiyorum. Değiştirmek ya da onu ordan söküp tamir edilebilirse- ki edilebileceğini de sanmıyorum ya bendeki bu şansla- bir sürü masraf, iş.