- Konuyu Başlatan
Çarşamba günü yeni bir radyatör alarak arabanın ömrünü doldurmuş olan 17 senelik orijinal radyatörüne veda ettik. Üstünden çıkan radyatör GM logolu Valeo marka idi. Gittiğim radyatörcü de buranın en ünlü radyatörcüsü. Oris marka taktı. Çok övdü. Astra F'lerin yüksek sıcaklıkta çalıştığını falan biliyordu. Hatta benimki kadar kötü olmayan bi astra F radyatörü vardı elinde. Sahibi, tıkanıklığı fazla diye değiştirmiş birkaç gün önce. On dakika içinde radyatör değiştirildi. Arabayı çalıştırıp fan açmasını bekledik. 103 gibi fan açtı. Normalde o derecelerde şehir içinde ya da rölantide fan açtığında hayatta 100 altına düşmezdi. Ancak şehir dışı yola falan çıkar ya da rampa inersem düşerdi aşağı. Ama bu sefer fan bir sefer çalışır çalışmaz hararet 95/97 seviyelerine indi. Beş senedir bende olan arabamda ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. Meğer benim radyatör fena tıkanıkmış.
Şimdilik bir sorun yok gibi. Gerçi, bu cümleyi artık kurmak istemiyorum. Ne zaman kursam bir şey çıkıyor. Bakalım hayırlısı artık.
Şimdilik bir sorun yok gibi. Gerçi, bu cümleyi artık kurmak istemiyorum. Ne zaman kursam bir şey çıkıyor. Bakalım hayırlısı artık.
Son düzenleme: