7 May 2011 #11 S serkan-g Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 1,697 Tepkime puanı 0 Puanları 0 en mantıklısını düşünmüş abin.o paraya alınacak en iyi araba astra f
7 May 2011 #12 V vural5038 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 179 Tepkime puanı 0 Puanları 0 serkan-g' Alıntı: en mantıklısını düşünmüş abin.o paraya alınacak en iyi araba astra f Genişletmek için tıkla ... bencede en mantıklısı astra
serkan-g' Alıntı: en mantıklısını düşünmüş abin.o paraya alınacak en iyi araba astra f Genişletmek için tıkla ... bencede en mantıklısı astra
9 May 2011 Konuyu Başlatan #13 SEVEMEDİM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ara 2008 Mesajlar 242 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bu gün pazarda bulduk anlaştık 1999 model 11e yarın gösterip alıyor....
9 May 2011 #14 doktor1968 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2010 Mesajlar 314 Tepkime puanı 0 Puanları 0 SEVEMEDİM' Alıntı: tşkler abim şahin dogan istemiyor bende tavsiye ettim dogan şahinle bunun konfor ve yol tutuşu bir olmaz ayrıca kuş seri araçlarda fiyat olarak yükselmiş Genişletmek için tıkla ... Ya bunlar altın gibidir hemen satabilirsiniz kafanız şişmeden.Galiba karar vermişsiniz. Bulmuşsunuz da bize hayırlı olsun demek düşer
SEVEMEDİM' Alıntı: tşkler abim şahin dogan istemiyor bende tavsiye ettim dogan şahinle bunun konfor ve yol tutuşu bir olmaz ayrıca kuş seri araçlarda fiyat olarak yükselmiş Genişletmek için tıkla ... Ya bunlar altın gibidir hemen satabilirsiniz kafanız şişmeden.Galiba karar vermişsiniz. Bulmuşsunuz da bize hayırlı olsun demek düşer