- Konuyu Başlatan
Bu İlginize Çok Teşekkürler Arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arabayı ilk aldıyımızda abs den bende hiç memnun deyildim terkerlekleri deyiştirdim sonra ayagım pedala alıştı abs nin gireceyi yere kadar basıyom o zman abs devreye girmiyo daha çabuk duruyo zaman la alışırsın sende seveceksin
arkadas bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyu dunyada eminim ki en cok Türk vatandaslarinda goruluyor. koskoca otomotiv devlerinin araclardaki guvenligi arttirmak icin gelistirdigi sisteme tuh, kakadiyenlere, Lutfen abs'nizi devreden cikartin masrafini ben oduyecegim diyorum baska da birsey demiyorum.
normal Sartlarda Fren mesafesi falan uzamaz.
"ABS fren durumunda her bir tekerleğin devir sayısındaki değişikliği bir kontrol ünitesi aracılığı ile denetleyen bir sistemdir. Dönüş sayısının ani düşmesi (örneğin kaygan zeminde fren yapma durumunda) ve tekerleğin kilitlenmesi durumunda kontrol ünitesi otomatik olarak fren basıncını düşürür. Tekerlek tekrar hızlanınca fren basıncını tekrar yükselterek tekerlek frenlenir. Bu aşama saniyede birçok kez gerçekleşir. Sağ ve sol tarafın ayrı zeminlerde olması halinde bile (örneğin sağ tekerlekler ıslak sol tekerlekler kuru zeminde) herhangi bir kilitlenme veya kayma söz konusu değildir. Bu sayede direksiyona hakimiyet tam, fren mesafesi oldukça kısadır."
Kaynak : wikipedia
Baglanti: http://tr.wikipedia.org/wiki/ABS_fren_sistemi
birsey iddaa ederken lutfen kendi fikrinizin dogru oldugunu dusunerek degil, kaynak vererek ispat etmeye calisin.
Semih aslında haklısın da o senın bahsettıgın gorevını tam yapan abs ıcın gecerlı belkı umıt ın abs gercekten arızalıdır ve tutmuyordur bır de unutma abs ler marka ve modele gore kalıte farkı tasır hepsınde mantık aynı ama uygulama aynı olmayabılır ornek justin tımberlake adam koskoca ferrarıyı
yavas hızda slalom yaparken tekerlerın kıtlenmesı sonucu duvara caktı belkı ızlemıssındır yanı abs ler de ALLAH yapısı degıl sonucta
arkadas bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyu dunyada eminim ki en cok Türk vatandaslarinda goruluyor. koskoca otomotiv devlerinin araclardaki guvenligi arttirmak icin gelistirdigi sisteme tuh, kakadiyenlere, Lutfen abs'nizi devreden cikartin masrafini ben oduyecegim diyorum baska da birsey demiyorum.
normal Sartlarda Fren mesafesi falan uzamaz.
"ABS fren durumunda her bir tekerleğin devir sayısındaki değişikliği bir kontrol ünitesi aracılığı ile denetleyen bir sistemdir. Dönüş sayısının ani düşmesi (örneğin kaygan zeminde fren yapma durumunda) ve tekerleğin kilitlenmesi durumunda kontrol ünitesi otomatik olarak fren basıncını düşürür. Tekerlek tekrar hızlanınca fren basıncını tekrar yükselterek tekerlek frenlenir. Bu aşama saniyede birçok kez gerçekleşir. Sağ ve sol tarafın ayrı zeminlerde olması halinde bile (örneğin sağ tekerlekler ıslak sol tekerlekler kuru zeminde) herhangi bir kilitlenme veya kayma söz konusu değildir. Bu sayede direksiyona hakimiyet tam, fren mesafesi oldukça kısadır."
Kaynak : wikipedia
Baglanti: http://tr.wikipedia.org/wiki/ABS_fren_sistemi
birsey iddaa ederken lutfen kendi fikrinizin dogru oldugunu dusunerek degil, kaynak vererek ispat etmeye calisin.
arkadas bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyu dunyada eminim ki en cok Türk vatandaslarinda goruluyor.