Açık Hava Filtresi Hakkında Yardım,

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan satana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

satana

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bizde 2004 model 1.6 vectra c var. Açık hava filtresi taksak ses için ne gibi sorunlar olur abımle cok tartıştım opellerde demirmetreyı bozdugunu falan soyluyor...

Şimdi guzel bir ses için hangi açık hava filtresi onerırsınız...

Sorun yaşatırmı?

artı ve eksi yonlerı nelerdir?

NOT: Araçta sıralı lpg sistemı vardir herhangi bi sorun olurmu?

saygılarımla=))

Green , K&N , JSV bak..

ses için denemek istersen bende JSV marka açık hava filtresi var. en azından bir fikir edinmiş olursun. ancak vectra c'de arıza vb. olay hakkında bilgim yok. ben corsa gsi'da kullanmıştım.

Ben green k - 570 açık filtre kullanıyordum sesden solayı yeni söktüm :D Çok çok memnunum. daha önce fk da kullandım. Dediğim gibi 3-5 lira fazla ver kesinlikle green al. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.

hocam ne kadar bu green k lar?

Greenlerin methini duydum ama bendeki k&n de fena değil.Hem yüksek devirlerde çekişi artıyor hemde sesi çok tok ama sökeli 4 ay oluyor.En iyisi orjinali...

arkadaşlar debirmetreyı bozudugunu ıddaa edenler var? kafam cok karıstı

hocam ne kadar bu green k lar?

Vallaha 9 ay kullandım. Hala ilk günkü gibi süper bi şekilde. Ben k - 570 modelini aldım. 210 BG civarı bir gücü rahatlıkla kaldırabilecek kapasiteye sahip. Ben diğer kullandığım filtrelere göre daha iyi buldum. Fiyatıda diğerlerine göre pahalı tabiki. Çekiş oranım arttı. sesi zaten mükemmel ötesi . ivmelenme de de artış elde edildi. Ara gazı misali ses vermesi filanda oldukça hoş. Ben 9 ay evvel 155 yada 165 tl ye almıştım (borusuz - sadece filtre), tam hatırlamıyorum. Ama verdiğin paraya değer. 50-60 TL lik filtrelerle aynı değil. Kullanırsan sende hissedersin.

bakın herkes benim gibi takmış kullanmış ve orjinale geri dönmüş. dikkatttt!!!!!!

Geri