arkadaşlar kafayı yiyecem arabanın yanına gittim anahtara bastım merkezi kilit çalışmadı heralde senkronize olması gerekir dedim taktım anahtarı kapıya kapıyı açtım tüm kapılar açılması gerekirken sadece şöfor kapısı açıldı sonra kontağa koydum anahtarı, arabayı çalıştırmaya çalıştım arabada hiçbir sinyal hiçbir belirti yok. göstergelerde hiçbir lamba yanmıyor arabada hiçbir şekilde elektrik çalışmıyor. önce anahtardan zannettim ama arabanın farlarıda iç lambasıda merkezi kilit hiçbir şey çalışmıyor.
SİZCE NE OLABİLİR CİDDİ BİŞEYMİ biyerlerde sigorta falanmı attı.
en son arabayı koyduğumda sağ arka kapının kilidi merkezi kilitle beraber kapanmıyodu onun için merkezi kilidi peşpeşe çok sık kapatıp açtım arka sağ kapı çalşısın diye acaba onunla ilgili bir durum olabilirmi sigorta falanmı attı bir yerlerde
arabayı en son 3 gün önce kullandım kullanmayalı çok uzun zaman olmadı akü değiştireli 1 yılı yeni geçti sizce aküden olabilirmi
SİZCE NE OLABİLİR CİDDİ BİŞEYMİ biyerlerde sigorta falanmı attı.
en son arabayı koyduğumda sağ arka kapının kilidi merkezi kilitle beraber kapanmıyodu onun için merkezi kilidi peşpeşe çok sık kapatıp açtım arka sağ kapı çalşısın diye acaba onunla ilgili bir durum olabilirmi sigorta falanmı attı bir yerlerde
arabayı en son 3 gün önce kullandım kullanmayalı çok uzun zaman olmadı akü değiştireli 1 yılı yeni geçti sizce aküden olabilirmi
Son düzenleme: