ACİL YARDIM arabanın hiçbişeyi çalışmıyor

akünün garantisi 2 yıldı daha 2 yıl bile olmadı mutlu akü. garanti kapsamında değiştirebilirim heralde. yada şarj dinamosundamı bir sorun var acaba

aküdendir büyük ihtimal siz açık bir ışık falan unutmuşsunuzdur... akü çok yeniyse tam kendine gelmemiştir..

arkasım sorun akünde evet bitmiş ama önemli olan neden bitmesi sonucta akun daha yeni acaba ses sistemi varmı arabanda yoksa bi yerden kacak vardır dikkat et servise git baktır derim sana...ne olur ne olmas allah göstermesin

arkadaşlar sorunu buldum. arka iç lambaları eşim açık bırakmış ve 3 gün boyuncada arabayı kulanmamıştım ve sonuç olarak akü tamamen sıfırlanmış :) eşimde tabi bana bunu geç söyledi heralde korkusundan :)

sizin aracınızda elektriği kesen sistem yok mu ki...

manuel olarak acık kalabiliyo nesee baska seylerden olmasında..önemli olan o kardesim gecmiş olsun kazasıs belasız kullanman dilegimle

Bunun çözümü için uzun yola çıkmak olabilir mi? Çünkü çoğu arkadaş kısa mesafelerde kullanıyor.
Bi akü yaklaşık 100 150 km arası tam olarak dolar.Banada akü'den geldi parkları farları açık unutmuş olabilirsin.Kesinlikle aküden aracınla alakası yok.Korkulcak durum degıl şarja baglat tutmadı yenisini alman gerekir.:)

dejavu oldum aynısını bende yaşamıştım.sorun aküdenmiş..

Geri