sağolun arkadaşlar dün gece gerçekten tam rezaletti..Çoluk çocuk yolda kaldık,onun rezilliğine mi yanayım,bi ton param gidecek ona mı yanayım.neyse artık Allah beterinden saklasın diyelim..
bu arada kapak açıldı,sadece subaplar eğilmiş.Allahtan pistonlarda sıkıntı yok.bu arada araç su eksiltiyordu az az.conta yanıkmış haberimiz yokmuş ve kapağın bazı yerleri çürümüş ordan su kaçırıyomuş.oralara kaynak yapılacak..
sadece üstü yapmıcaz yağ eksiltmesin diye açmışken sekman atılacak motora. parça listesi şöyle.
sekman takımı 150 lira
kol yatak takımı 80 lira
sibop emme-egsoz takımı 200 lira
üst takım conta alt takım conta 130 lira
triger seti!! 230 lira
devirdaim 90 lira
motor yağı,yap filtresi hava filtresi buji takımı,antifriz,kapak taşlama,yatak honlama silikon conta,kapak kaynak ve işçilik...hepsi 2000 tl trigeri servisten kendim alıcam bu sefer,ama sekman takımlarını direkt yetkili servisteki arkadaştan fahiş pahalı odugu için orjinal kullanmamam gerektiğini öğrendim ve muadil kullanılcak. hepsi için 2000 tl vericem. 1000 lira parça+150 lira çekici+400 lira taşlama ve honlama+250 lira tümüne işçilik+ve ufak tefek şeyler....hepsi için 2000 lira iyi sanırım.
Bu arada trigerimi 1.5 sene yada 30.000 km önce özel serviste değiştirmiştim,parça GM idi.ama yetkili servisten almadıgımızdan spot dedikleri rafta kaç sene beklediği belli olmayan parçaymış.kayış bayatlamış anlıycanız kullanımdan kaynaklı bir hata yok dendi.zaten 5.viteste hafif rampa tırmanırken oldu.
neyse anlaştığım fiyat konusunda ne diyosunuz_?