Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun, daha öncede duymuştum, hatta trigerin raf ömrümü olurmuş demiştim ama aynı sorunu yaşayanlar olmuştu. Trigeri değiştirdiğiniz yerle görüştünüz mü, sonuçta parça garantisi olması lazım?
yok arkadaşım,saydıklarında sorun yok.sonuçta bu araba 35.000 km ye yakın sağlıklı şekilde çalıştı.devirdaim yeniydi,takan arkadaşta acemi değildi.neyse ben soğuklara kayışın donmasına ve esnekliğini yitirmiş olması ihtimaline bağlıyorum.araba -20 derecede bir hafta çalışmadan durmuştu..
Çok geçmiş olsun, daha öncede duymuştum, hatta trigerin raf ömrümü olurmuş demiştim ama aynı sorunu yaşayanlar olmuştu. Trigeri değiştirdiğiniz yerle görüştünüz mü, sonuçta parça garantisi olması lazım?
trigeri değiştirdğim özel servisle görüştüm,hocam durup duruken kopmaz ses falan yapmıştır anlasaydın getireydin ücretsiz değişim yapardık dedi baba dostu olurlar zaten aramız iyidir.değiştirirken iş emrine: parçaları kendilsi aldı gibisinden not düşmüşlerdi,yani onlar hukuken paçayı kurtardı ama triger setini aldığım yeri henüz aramadım.hukuki haklarımı araştırıyorum,bişey çıkacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
bu arada araç hala serviste fethiyede.ama biz tatil dolayısyla memleketeyiz.hanımın puntoyla idare ediyoruz