acill opel vectra elagance 2005 fiyatı ne kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seko40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya sağolsun bi site çıktı adamlar fiyat arttırma konusunda birbiriyle yarışıyor 200 bine dayanmış 2004 elagance bile 32 isteyen var siz düşünün gerisini az çok takip ediyosunuzdur bu kadarda olmaz,adamlar inat gibi keyfe keder satıcı olmuş 250-500 anca iniyorlar eskien böyle değildi insanları resmen keriz yerine koyanlar var,avrupa pisaysına baktım geçenleri 2008 30 binde ki araç üstelik + özellikli türk parasına çeviriyorum 15-16 arası şaşırtıcı bizde bu vergi oldukça zor araba alırız temiz araba yok malesef,çok süper diyorlar gidip bakıyosun ne döşeme kalmış nede motor birde 29 dan aşağı olmaz diyorlar:)

herkese saygım var arkadaşlar ama işin doğrusu o sunruf konfor elemanı ama arabana en kötü 1500 tl koyar internette gösterilenlerden kaçı doğru ki aradık zamanında biz 2 parça boya yazıyosa iş ciddiye binince araçta pert kaydı bile var diyolar gerisini düşün. ayrıca netteki en düşük fiyatları bulup koymakla olmaz Lütfen mantıklı olun şuan zaten bu arabaların 28 29 larda gezmesi piyasanın bu aralar pahalı olması.Arabanın piyasası yazın biraz daha canlı olur zaten.benim tavsiyem biraz sabret abi acele etme.arabayı biniciden almaya bak.o dediğin arabada rütuş boyası bile değmemişse şuan 29 lira temiz ederi var o arabanın eğer tanıdıktaysa biraz dinlemede kal bakalım

piyasa uçuk falan değil. Bizim insanımız sağolsun 0 km olanından bile daha fazla fiyat çekilen araçları alırsa millette sahibindende keriz arama peşine düşer. Para bende olduktan sonra 25 26'ya eninde sonunda kafama göre araba bulurum. ;)

herkese saygım var arkadaşlar ama işin doğrusu o sunruf konfor elemanı ama arabana en kötü 1500 tl koyar internette gösterilenlerden kaçı doğru ki aradık zamanında biz 2 parça boya yazıyosa iş ciddiye binince araçta pert kaydı bile var diyolar gerisini düşün. ayrıca netteki en düşük fiyatları bulup koymakla olmaz Lütfen mantıklı olun şuan zaten bu arabaların 28 29 larda gezmesi piyasanın bu aralar pahalı olması.Arabanın piyasası yazın biraz daha canlı olur zaten.benim tavsiyem biraz sabret abi acele etme.arabayı biniciden almaya bak.o dediğin arabada rütuş boyası bile değmemişse şuan 29 lira temiz ederi var o arabanın eğer tanıdıktaysa biraz dinlemede kal bakalım
aynen katılıyorum piyasa uçuk beklemde kalmak lazım bayramdan sonra temiz araba mutlaka denk gelir

piyasa uçuk falan değil. Bizim insanımız sağolsun 0 km olanından bile daha fazla fiyat çekilen araçları alırsa millette sahibindende keriz arama peşine düşer. Para bende olduktan sonra 25 26'ya eninde sonunda kafama göre araba bulurum. ;)
doğru söylüyorsun ya sıfırından fazla para istiyorlar ve araba satılıyor:)

27000 eder

evet doğru

2004 lpg li boya var 124 binde komfort 27 bin lira ona göre hesap edelim,

elegans bin lira koy,2005 model bin lira koy,65 binde bin lira koy,boya yok bin lira koy,lpg yok 1500 lira sil, 27+1+1+1+1-1,5=29.500 bu fiyata gelirse normal sayılır.

kısacası 28 rahat eder havada karada alıcısı olur, ben bulsam 28 verirdim 5ay önce,
2006 asrta enjoy 65 binde zawoli lpg boyasız, lastikler bitik 28.500 verdim.

temiz araba bulması zor bende temiz araba meraklısıyım.

Herkes gibi Bence;

1. Nedense ülkemizde 1.8 tercih edilmiyor, ara motor diye bir takıntı var. Abi bu araç ara motor kimse parça getirmez, az satıldı, tutulmadı vs. vs. 2. elde satarken zorlanabilirsin. Çok saçma ama evet durum bu Ülkemizde.

2. Lpg de performans kaybı. 330.000 km benzinli kullandım. Lpg de performans kaybı olmaz aslında. Lpg kitinin markası ve ayarı çok önemli. Benzinde dynoda 135hp veren araç Lpg ile 138hp verdi. Bu Lpg beyninin programlanması ile alakalı, ve araç sahibinin isteği ile ilgili. Bu seferde benzinden çok da farklı yakmıyor, pek tasarruf değil diye şikayet edilir. İşçilik, servis kalitemiz düşük olduğu için Lpg gitmez, sorunlu olur. İyiye denk düşmezseniz bu da doğrudur.

3. İnternet sanal bir iş, giderek reale yaklaşıyor ama fiyatlar bildiğiniz balon. Hele o sahibinden.com daki fiyatlara sakın aldanmayın. satılık 50 tane araç varsa en pahalı 10 tanesine kafadan bakmayın, dikkate almayın. Araç adamın isterse trilyona satmaya çalışır, diğeri de bunu görür vay der, oda yazar, sanki satacak. Kısmet bu iş. Bir pazar günü oto pazarına çıkın, ne kadar temiz araçlar var internetten 2000-3000tl düşüğe. Adamın satmaya ihtiyacı var, belki yenileyecek, belki araç fazla, belkide paraya ihtiyacı var bilinmez ama adam satmak için pazar sabahı kalkmış 50 lira vermiş, güneşin altında oruçlu bekliyor. Demek ki satmaya çabalıyor, satmak için niyeti var. Ben size söylüyorum o sitede ilan verenlerin %60 ının satmaya niyeti yok. Ya tutarsa, ya satılırsa, ya biri denk düşerse, aa aradılar arabam şu fiyat ediyormuş mutlu oldum hehe diyen tipler doludur. Lütfen gerçek piyasayı sahibinden.com sanmayalım. İnternet hala sanal, arada biz gerçekler kafamız karışıyor, salağa bağlayabiliyoruz.

4. Donanım genel olarak fiyata az etki yapar, fakat bu fiyata %5 gibi yansır, genelde aracına göre, o kadar bile yansımaz. Donanım genel olarak aracın satılmasını kolaylaştırır, tercih sebebi olur. Pazar piyasasında bu işler böyle, sahibinden.com da aracına xenon takan üzerine 1000 lira yazabiliyor.

5. Önce kendinize aynada bir bakın. Aracın temizliğine çok fazla dikkat eden, arabadan anlayan, bunların zorluklarını bilen ve bu yüzden 2000tl bile fazladan veririm diyen üye grubunun ağırlı olduğu bir yerdesiniz. Peki de siz bu piyasayı oluşturan grup içinde ne kadarsınız, ben size söyliyim %20 yi bulmaz. herkes 10 kuruş ucuz olsunda ne fark eder, o da temiz işte, ne farkı var, opel vekra, vektra, vekctra hepsi aynı der. Adama esp desen kovalar, sök bana 1000 lira ucuza ver der. Sonra satmaya kalktığında eps var 3000 ver der. Anlatmak istediğim piyasada sizden çok az, o yüzden donanım, temizlik, vs. pek önemli değil, en önemli unsur fiyat.

valla çok iyi yorumlamışsınız bence bu piyasada en mantıklısı sıfır almak

Geri