acill opel vectra elagance 2005 fiyatı ne kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seko40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra h 1.3 cdti 2007 cosmo ya adam 42 bin yazdıktan sonra koyver gitsin alem sapıtmış :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-opel-astra-68808225/detay

hele bu daha fena :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-opel-astra-68808225/detay

bu arada 2005 enjoy araca 27500 diyenmi istersin, essentia 1.4 lere 24-25 çekenler. Vectra yı takip etmiyorum ama yukarıda yazılanlara göre astra h piyasasından farkı yok. Ha bu arada kerizliğine yanmasın 2 yaşında golf ü 38000tl ye alan malaklar oldukça bu piyasada bize müstehak bu fiyatlar...Sıfır trendline golf 39000 tl civarı idi o tarihlerde :D

Son düzenleme:
2005 model enjoy kazası-boyası yok,lpg var,km az ise rahat satar o paraya.bedava verir diye beklemeyelim boşuna daha öncede dedim yine diyorum, temzi 2005 elegance az km,lpg,boyasız varsa 25 e veren varsa 26 ya alacağım.

2005 model enjoy kazası-boyası yok,lpg var,km az ise rahat satar o paraya.bedava verir diye beklemeyelim boşuna daha öncede dedim yine diyorum, temzi 2005 elegance az km,lpg,boyasız varsa 25 e veren varsa 26 ya alacağım.

dediğim gibi elagance fiyatları da uçuk. kimin kaça verdiği değil ki sorun, piyasa kaptırdığına olmuş. Para cebinizde olduktan sonra o araçları dediğiniz fiyatın altınada bulursunuz...

kuzenim eniştesine bugün aldılar 2004 elegance 25,500 bilginize 3 parça boyalı 117 binde

kuzenim eniştesine bugün aldılar 2004 elegance 25,500 bilginize 3 parça boyalı 117 binde

LPG var ise fiyat iyi görüldüğü gibi opel piyasası yüksek 3 parça boyalı(neden olduğuda önemli tabiki) araç boya olmasa 26-26.5 den aşaı vermezdi kesin , 2006 model aracım enjoy hız sabitleme alarm,krom aksesuarlaı var, 65 binde aldım,boya kaza yok, zawoli alize kit var(2000-2500tl arası değeri sanırım) 28.500 lira verdim.

TEMİZ ARABA TEMİZ PARA HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ.(Fiyat kimine göre yüksek gelebilir ama ucuza veren yoktu ne yapalım, muğla yagittim kafa kadar güneş yanığı, ankara pazarlarında 2 bin lira masrafı olan lpg siz 2005 eleganceye 26 bin istedi,çok baktım çok.en son baktım olmuyor verdim fazla aldım mecbur.) 2005 elegance boyasız,lpgli, az kullanılmış varsa 26 vereceğim tekrar ediyorum ki piyasada 28 den aşağı kesinlikle vermezler.

valla kuzenim zaten kaportacı karoserde sıkıntı yok. olsa almaz zaten...

Geri