AFL - Bi-Xenon ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: AFL - Bi-Xenon ?

nanisa link' Alıntı:
ayıptır sorması retrofıt ıds ne demek anlatması uzun surersse sen kestirmeden anlat ben anlamaya calışırım

Şöyle sizin Astra J deki Flexride sisteminin Astra H daki ismi oluyor IDS+, işte onu aracıma sonradan taktım (retrofit)...

sukru52 link' Alıntı:
şöyle sizin Astra J deki Flexride sisteminin Astra H daki ismi oluyor, işte onu aracıma sonradan taktım (retrofit)...
şukru bana servıs deme kardeşim cınlerım tepeme çıkıyor  adamların bı cacıktan haberı yyok  bendeki araç edıtıon paket adama dıyorumkı arka kapılara hoparlör takabılırmıyız  arkada tessısat yokkı bunlarda dıyor bende gel kardeşim dıyorum bu aradaki kablolar ne dıyorum ık mık yapmaya başlıyor bu arada benım aracımın arkasında  flexrıde yazısı yok

sukru52 link' Alıntı:
Birileri çıkar kendi yaparsa konuşur, yoksa kıyamete kadar susar, bende hiç bir şey yapmadan konuşanlar susana kadar yapılabilir oldugunu söyleyecem. ևünkü servislerde usta olduklarını söyleyenlerin lafları ile buraya gelip konuşmak çok boş, neymiş servis öyle dedi, yahu servise gidenlerin % kaçı sorunlarına çare bulup geliyor. Ciddiye alınacak birşeyler yazan çıkana kadar benim için AFL+ olayı kapanmıştır. Yine aynı şeyi söylüyorum getir parayı sana AFL+ fabrikasını kurayım, ama fark etmez yapıp gelsek burası fabrika gibi olmamıştır kesin dersiniz nede olsa mod sunuz  evil_Daemon

Hocam sende iyi ki bir hareketli far takmışın. Onu da fabrikasyon dokümanlara ulaşarak yapmışsındır. Sanırsın astra ya distronic plus yaptın, mucidi sen oldun. :) Güzel, bir şeyler yapmışsın, ortaya emek koymuşsun ama bu kadar küçük dağlar benim havası fazla.  Sen kendinden olmayan bir şeyi bulup yapana, hadi söylediğimiz var olan şeyi uygulayana kadar ben de yapılamaz diyeceğim. Bunun mod lukla alakası yok.  ;)

Ynt:

Şükrü :) kardeşim sen bu foruma lazımsın. Arada bir bak yeter be kardeşim. Kısıtlı internet imkanın olsa da yeter be canım kardeşim. :)

eketen link' Alıntı:
Hocam sende iyi ki bir hareketli far takmışın. Onu da fabrikasyon dokümanlara ulaşarak yapmışsındır. Sanırsın astra ya distronic plus yaptın, mucidi sen oldun. :) Güzel, bir şeyler yapmışsın, ortaya emek koymuşsun ama bu kadar küçük dağlar benim havası fazla.  Sen kendinden olmayan bir şeyi bulup yapana, hadi söylediğimiz var olan şeyi uygulayana kadar ben de yapılamaz diyeceğim. Bunun mod lukla alakası yok.  ;)

Hah işte son noktada bu oluyor zaten, valla şu konuyu okuyanlar objektif olurlarsa zaten herşey ortada  dancee

Hocam sen ne yap biliyormusun al bir şahin kullan gitsin :) sadece far yapmadım istersen araca yaptıklarımı değil yapmadıklarımı yazalım, sadece Cam Tavan yok gerisi var daha kısa basit ve öz oluyor  047shakee , son olarak kafamdan uydurmayacaktım tabii , adımın önündeki mühendis bunun için var servisteki usta ile aramdaki fark o servis dökümanını okuyunca ne yazdığını anlıyor olabilmem. En azından bir şeylere olmaz bu git demek yerine dur bir bakalım araştıralım diyebiliyorum sayın mod. blahhh

Bu arada şimdiki aracımda Distronic Plus olmasaydı emin ol onuda yapardım, ama dedim ya olay şöyle: bir şeyleri artık ilk yapmak ile aldığım hazdan çok, ilk olmanın verdiği ekonomik yıkımı düşünüyorum ve anlıyorsun ki, bırak başkası yapsın sen ondan ekmeklen  evil_Daemon. Bunuda yapabilecek birisi olmadığından aracımı alırken Distronic Plus , ILS, Harman Kardon aklına ne gelirse aldım... daha pahalı bir seçim oldu ama oldukça konforlu :D sadece daha ucuza bulduğum ve benden önce 4 kişinin montaj yapmış olduğu Comand Online ı almadım. Mesela o 14 bin tl idi, ben 6900 tl ye aracıma taktım vallahi tam orjinal, full fabrikasyon oldu, sağ olsun babayiğidin biri çıkmış on-line koduna kadar nasıl alınacağını anlatmış , hiç uğraşmadım 7000 tl cebimde kaldı onunla mis gibi A250 parçalarını aldım aracıma  evil_Daemon

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
şükrü :) kardeşim sen bu foruma lazımsın. Arada bir bak yeter be kardeşim. Kısıtlı internet imkanın olsa da yeter be canım kardeşim. :)

forum alemleri karışık ara ara atışmaya gelirim mod abim le  cooll

Yok estağfurullah atışmıyoruz. Sadece zıt fikir karşılaşması. :)  Yoksa ciddi olarak gıpta ettim yaptığın işlere. :)  Bazı yazdıklarım işin esprisi, kırmak niyetiyle değil.

Ciddi olarak soruyorum bizim afl lerde aydınlatma kapasitesini artırmak için tavsiyeniz var mı? Hani %200 lük ampuller falan var ya bunlar gibi.

arkadaşlar AFL sonradan takılamaz diyoruz da bunu ilk bulan adam nasıl takmış???  011zaa 011zaa .İyi bir mühendisle iyi bir teknisyenle ve iyi bir atolyede zorlasanız her sistemi takarsınız.Ama ben bir afl için bu masrafa ve bu riske girmem.Ama giren arkadaşları da tebrik ederim.O cesaret bende yok.Yapanları hayranlıkla takip ederim :=)

Yav Deniz Mühendissin, şunu senin söylemen... :)  İlk bulan adam fabrika da montajını yapan adam değil mi? Bütün her şey buna göre ayarlanmıyor mu? Adam sıfır iskeletten, tüm parçalarına kadar bu gen ile üretmiyor mu bunu?  Hadi her şeyi buldun uyguladın sıfır sorun garantisini kim verecek. Var mı ortada yapılmış 3-5 10 tane, sorun çıkarmamış, istenilen gibi olmuş. Bu arabayı afl gibi donanımlara girmeden alanların %50 si belli bir seviyedeki insanlar. Küçük görmek değil ama kredi ile birikimleri ile alan insanlar. Sonradan eline geçen para ile donanım isteyen insana sen al bunu yap nasıl diyebilirsin. Herkes amg lere binmiyor. Yapmayın gözünüzü seveyim. Ferrari ye m5 lere donanım yapmaktan bahsetmiyoruz. Olmadı yenisi gelsin diyecek.

Geri