Objektif olmak lazım , ben arkadasın aracına da bakmadım , ne olduğunu da biiyorum arabasının , afl siz yazarken onun şahısına değil yapmak isteyen olurda yapamayan olursa diye yazdım .
Ben on yargılı değilim , bence mesajınızın ana temasını oturttugunuz benim on yargım yerine Emre beyin on yargılarını gidermesini sağlayın , cunku benim kimseye on yargım yok , ben gercekleri yazdım , Emre beyin mod olması ile yazdıklarım haricinde kimseye ne yalancı , kimsenin ne mesleği , ne unvanı nede aracı ile ilgili karalama yaptım . Su konuyu en bastan okuyun kimin ne niyette olduğu bellidir .
Bakın ben özet geceyim size , ben aracıma sonradan me afl yaparım , ne distronic Plus yaparım . A200 icin bunun calışması olmadıgı icin ilk olmam bana zarar verir dedim . Bende astra j olsa onada afl yapmam , ama bakın yapılmaz demiyorum ben yapmam , cunku ilk olmak istemem . Birisi çıkar buna sponsor olursa öyle güzel yaparız ki tüm dünya da ilk olur . Zaten altımda olmayan bir araca da bunu yapamam
Bakın ben gerçekçi biriyim , araç alırken birileri arıza yapar mı , parçaları pahalı mı , acaba bakım tutarı ne kadar diye bakar , ben bunlara ek olarak aracımı almadan , ILS yaparsam kaça patlar , distronic takarsam kaça patlar A baktım . ILS yi aracı alırken almak mantıklı geldi cunku dünya da ornegi yok sonradan montajın , distronic te keza öyle , ESP premium beyni 3000 avro
alıp yapamazsınız bunu . Aldım distronigi gitti . Ha gelelim comand A baktım montaj yapılmış tam 4 adet montaj var , maliyet araştırdım , arabayı alırken alsam 14 bin tl , çıkma Almanya dan alsam 6900 tl , çıkan teyp ve ekran satılırsa 3000 tl de onlar ediyor , geliyor bana 4000 tl ye , bakarsan 7000 tl karım var , almadım tabii comand i , araba geldi 2000 km derken serviste montaj yapıldı , aracın data kartına işlendi , teyp te garantili olarak aracın üzerinde .
Yani mantıklı mı değil mı ona bakarsın , degilse yapmazsın , astra h afl de öyle 1600 tl ucuza yaptım sıfırına göre
neyse olay bu kadar anlayan anlamıştır , anlamayana zaten bunu anlatacak enerjimde yok zamanım da