Ynt: AFL - Bi-Xenon ?
burda karışıklık olmuş onu size yazmadı eketen. o mesajı Deniz(sallierim) arkadaşımıza yazdı . yanlış anlaşılma varsukru52 link' Alıntı:Bakın ben bir forum da mod sıfatının ne olduğunu cok iyi biliyorum , Emre bey mod olduğunu belirmemiş olabilir ancak mod olmak kolay değildir , burada yazarken ister belirtin ister belirtmeyin ne olursa olsun mod kimliğiniz on plandadir . Ben bana cevap veren kisinin üyelik durumuna bakıyorum ve konuştuğum kişide bir moderator ise olması gereken üslup maalese bu değildir . Normal bir üye çıkıp bana deseki iyi be kardeşim sende bir hareketli far yapmıştım iyi ki , yada nesin ki epi topu deniz mühendisisin (gerci onu bile yanlis yazmis ama neyse ) iste derse olmaz , ki bu kişi saygı , seviyeden bahseden forum modu olursa yıkıcı etkisi olur kanaatindeyim . Eğer bende bu arkadasa aynı üslup ile yazsaydım , yada baska bir üye aynı sekilde yazsaydı çözüm farklı olurdu . Yani birisi çıkıp baska birinin aldığı araç icin herkes sizin gibi AmG ye binemiyor diye yazmamalı , eeee bakın oda cosmo ya binmiyormuş ne olacak essentia ya binenlerin hali derim demi
Olay bir afl den , kişisel mesajlara varmamalı , ben yapmıyorsam site yoneticisi hic yapmamalı . Sanırım anlatabilmisimdir . Ben Opel ile ilgili her şeyi severim , cok fazla aktif olamasam da her Opel etkinliği icinde olurum .