akü fiyatları

_KRAL_' Alıntı:
akkoprude adese arkasında mustafa saatçi var kardes orda aküler uygun garantili bak derim ben
eyvallah kardeş yarın uğrayacağım diğer paylaşımda bulunan arkadaşlarada teşekkürler bilgi paylaşımı harika birşey hiç bilmediğimiz bir konuda olsa baya fikir sahibi olunuyor herkeze teşekkürler:alkis: :good: :alkis:

bende taktıracağım mutlu aküyü sordum 70 lik 115 iki taksit yapıyorlardı

ben dün taktırdım markası fatih 72 lik 2 yıl garantili 80 ytl. eskisinide hurdacıya 10 ytl ye verdim

aküyü bügün almak kısmet oldu mutlu 72 amp 8 taksit 120 ytl kazımkarabekir cad mıchelen mutlu bayisinden aldım yeni akünün şarjını ve tesisatı kontrol ettiler eski akü fiyata dahil garantili haberiniz olsun dostlar

faithless1905' Alıntı:
mutlu al mutlu ol YERLİ MALI TÜRKÜN MALI HERKES ONU KULLANMALI...
:alkis: EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN:alkis:

trilogy' Alıntı:
66A Delphi 120 ytl, geçen hafta aldım, çok tavsiye edilen bir akü.
Ben de dün aynı fiyata aldım, fransız malı ama:rolleyes: çok iyi. yanlız ufak bir sorun oldu benim astra H nin akü yuvası, aküye biraz küçük geldi yuvayı kesip genişletmemiz gerekti.

araçta çok elektrik donanım varsa (sis farı, çakmak çıkışına bağlı elektrikli cihaz, CD-MP3 çalar, cep telefonu v.s) o zaman amperini yüksek almakta fayda var, 70 falan olacak ozaman amperi yoksa normal donanımlı bir araca 60-66 arası yeterli

Geri