akü mü boşaldı dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: akü mü boşaldı dersiniz?

ozgun88 link' Alıntı:
würth ü recai de söylemişti en son bakımda koymuşlardı ama hatırlattığın çok iyi oldu abi  special_Yeah ben bakım yaptıralı 2000 - 2500km olmuş aboowwww unutmuştum würthü ben nasıl atıyo bu km ler :) ilk erz' e gidişimde würth enjektör temizleyici koyup üstüne de kaymak olsun diye yakıtı basayım :)

bu arada sıralama doğru değil mi önce würth sonra mazot :)
evet aynen sıralama öyle Hakanım :)

welllcommee
B֜LENT link' Alıntı:
Bu bizim arabalara has togi.
Jetta 1 ay yatti gene problemsiz calisti.
Ben arabayı 3-4 yatırıp çalıştırıyorum  daha sıkıntı olmadı :)))

yine çalışmadı deli olcam :( tamam hava soğuk kabul ediyorum garajın içinde -15 gösteriyor da sen hangi mantıkla mazot filtresini arabanın dışına (sağ arka tekerlek yanı) koydun be üretici adam.koy şunu linea daki gibi motorun yanına koyayım battaniyeyi giderken araç donmasınıda önlemiş olursun böylece gerekirse dökeyim suyu çözülsün çalış bu ne abi.

kazan dairesinden biraz köz alıp tencere tava bir şey bulup koycam filtrenin altına inşallah bi sıkıntı olmaz. yarın erzurum a gitmek oraya bi aparat uydurmak hatta ustamın dediği gibi gerekirse filtre kağıdını çıkartmak şart oldu ben bununla uğraşıp duramam ki. hayır anlamıyom neden gerçekten yakıt donması mı ama enjektörden gelen sese bakılısa yakıt gelmiyor vuuuu ötüyo her zamankinden farklı ve tuhaf bi sesle uğulduyo mazot çekemediğinden. bir sürü araç var açıkta kalıyor çalışıyor bu neden böyle arkadaş sanki bir tek erz de dizel astrası olan benim

bu arada erz de ya da benim gibi soğuk yerlerde korunağı olmadan dizel astra kullanan var mı? çözümlerini merak ediyorum

çok kızgınım  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

aklıma gelen bir şeyi daha danışmak istiyorum.

aracı kullandım ve stop ettim diyelim yakıt filtresinde yakıt kalmıyor mu? yok eğer kalıyorsa filtredeki kağıdın üstünde mi kalıyor da donunca aşağı inmiyor?

kafamda yine deli sorular  evil_Chamaillerie

şimdi köz koydum filtrenin altına 10dk sonra bi marş vurcam bakalım. közün üstüne kül attık zarar vermesin araca diye.

bu arada güncel sıcaklığı vereyim sizlere garaj da -16

Hakan servise sordur, Rusya ya gönderilen araçlarda ne tip yağ ve filtre takılmış eğer farklı ise bunları sende edin, çünkü youtube da Rusların coldstart videoları var.

Rusya'da çalışan araba her yerde çalışır. Çok mantıklı. ((:

ulas79 link' Alıntı:
Hakan servise sordur, Rusya ya gönderilen araçlarda ne tip yağ ve filtre takılmış eğer farklı ise bunları sende edin, çünkü youtube da Rusların coldstart videoları var.

güzel fikir abi 2-3 yıl daha burdayım edinirim. servise de sorarım ama onlar bilir mi dersen hiç zannetmiyorum :(

ozgun88 link' Alıntı:
güzel fikir abi 2-3 yıl daha burdayım edinirim. servise de sorarım ama onlar bilir mi dersen hiç zannetmiyorum :(
kendileri bilmesede opel Türkiye kanalıyla Almanyaya sordura bilirler.

köz işlemi işe yaradı biraz daha uzun mu tutmalıydım bilmiyorum ama araç 5-6dk çalıştırdıktan sonra garajdan çıkarayım derken 2 metre sonra stop etti. evde ısıtıcı da su kaynatıp cam sil şişesine koydum ve filitreye püskürttüm sağolsunlar çok cins bi yere koymuşlar. sonra baktım sıktığım su orayı biraz kendine getirmeye başlıyor ( bu arada suyu boş havaya sıkınca anında buz oluyor -20 de bununla uğraştım ) sonra komple suyu serpmeye başladım ve yaklaşık 2litre su serptikten sonra kontak aç kapa yaptım yaklaşık 10 kez ve sonunda çalıştı benim KARTOPU  :) güldüğüme bakmayın az uğraştırmadı beni bu soğukta  31agryyy

aracı 10-15dk çalıştırdım rolantide sonra 5-6km lik şehiriçi turu attım stop ederse bilindik yerde etsin diye :) bi yere uğradım 5dk rolantide çalıştı sonra bi 10-15km kadar da ort 80-90km hızla kullandım (3-4 km 4 vitesle 90-95 gittim) sonra geldim 5dk daha da garajda çalıştırdım aracı ve kendisini stop ettim garaj ters girdim bu sefer geri geri ne yapacağımızı da şaşırdık :)

bunca kullanmama rağmen hararet max 70 olmuştur stop etmeden önceki hararet göstergesi şu şekilde

[img=800x600]http://img19.imageshack.us/img19/8157/9jso.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

ve an itibariyle sıcaklık hatta soğukluk mu demeliydim bilmiyorum  005hihih

[img=800x600]http://img843.imageshack.us/img843/996/cj1i.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

hatta bi ara -26 bile gördüm onu aracın hareket halinde olmasına bağlıyorum

Geri