akü mü boşaldı dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: akü mü boşaldı dersiniz?

ozaman aracın yağını soğuğa dayanıklı olan bir yağ ile değiştir ve mazotada az bir miktar gaz yağı veya mazot katkısı koy ki ince kalsın bu ikisini yaparsan motor rahat çalışır.

ulas79 link' Alıntı:
ozaman aracın yağını soğuğa dayanıklı olan bir yağ ile değiştir ve mazotada az bir miktar gaz yağı veya mazot katkısı koy ki ince kalsın bu ikisini yaparsan motor rahat çalışır.

Mobil 0w40 Dexos2 + Shell Nitro  :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu sorunların en iyi çözümü sanırım ön ısıtma sistemine sahip araçlarda!

Astra larda var mı bilemiyorum ama Avrupa da bazı araçlarda opsiyon olarak ısıtma sistemleri sunuluyor.

bu ısıtma sistemini duydum hatta ısıtmalı yakıt tankları bile var ah keşke bizde de olaydı neyse parası verirdik. bizimkisi çalışmadan ısıtmıyor yoksa filtrelerimiz ısıtmalı

ulas79 link' Alıntı:

yağ bakımda değişti abi ama nasıldır bilmiyorum tabi.birde abi bu gaz yağını duydum ama yeni nesil araçlarda önermeyenlerde var kararsız kaldım yakıt katkısını bugün akücü ustada önerdi tavsiye edebileceğiniz varsa alırım abi

Tolga KARACA link' Alıntı:
Mobil 0w40 Dexos2 + Shell Nitro  :)

erz'deki shell i Allah bildiği gibi yapsın. aracı aldığım ilk günden beri v-power cıydım ama erz de shell bence kötü DPF uyarısı verdi durdu araç total exelliun a döndüm şimdilik ne uyarı var ne br şey ama memlekete dönünce shell alırım yeniden no problem :)

bu arada tolga arkadaşımda stepway var yeni aldı 1 ay oluyor MAşALLAH cayır cayır çalışıyo :) ama şu yazdığım ustamın çözümü de mantıklı gelmiyor değil hani

Hakan whürt ün enjektör temizleyicisi var onu koy depoyu fulle hem enjektörler temizlenir hem yakıt incelir,full depo da seni bu en soğuk günlerden kurtarmaya yeter sonrası Allah kerim :)

ulas79 link' Alıntı:
Hakan whürt ün enjektör temizleyicisi var onu koy depoyu fulle hem enjektörler temizlenir hem yakıt incelir,full depo da seni bu en soğuk günlerden kurtarmaya yeter sonrası Allah kerim :)

würth ü recai de söylemişti en son bakımda koymuşlardı ama hatırlattığın çok iyi oldu abi  special_Yeah ben bakım yaptıralı 2000 - 2500km olmuş aboowwww unutmuştum würthü ben nasıl atıyo bu km ler :) ilk erz' e gidişimde würth enjektör temizleyici koyup üstüne de kaymak olsun diye yakıtı basayım :)

bu arada sıralama doğru değil mi önce würth sonra mazot :)

GNSpower link' Alıntı:
((((:

Çok iyiydi. ((:

teşekkür ederim doğan abi :)

Geri