Alkol !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mdellal

Bilgi Girilmemiş
Bikaç gün önce bi arkadaşım aşırı alkollü halde araç kullanırken bi anda direksiyon halimiyetini kaybederek savrulmuş ve bariyerlere vurmuş.Allah'tan kendisinde çok önemli bişey yok ama malesef arabası nerdeyse pert olmuş.İşin kötüsü alkollü olduğu için kaskodan da bişey yaptıramıyo.Fotoları da göndermek istedim.Aman dikkat arkadaşlar ... :(
NOT : Umarım konuyu yanlış bi yere açmamışımdır
Resimleri tek bi mesaj altında nasıl toplayabileceğimi bilmediğim için bu şekilde ekledim ... :o
dsc00229ik5.jpg

dsc00227mx2.jpg

dsc00228cy9.jpg

dsc00226xo2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
gelmiş geçmiş. alkolü araç kullanmak çok tehlikeli nolcak deyip direksiyon başına geçmemek lazım. aman dikkat edelim.

Geçmiş olsun ya...Üzüldüm...Dikkat edelim arkadaşlar....Yanında alkollü olmayan birisi olsa ben yaptım dese kasko sorun olmazdı sanırım ama o halde düşünmek zor....

malesef şişede durduğu gibi durmuyor işte.. çok çok geçmiş olsun mdellal.. şükür ki kendisinde bişey yok..

Astra o hale gelmişse iyi çarpmış yani iyi hızlıymış çok geçmiş olsun kaskodan para alamaması çok kötü olmuş o araç cepten yapılırmı ya

yazik yaaa

geçmiş olsun.Gerçekten kötü bişey alkolün ne kadar kötü bişey olduğunu bildiğimiz halde böle şeylerin başımıza gelmesi kötü.Allah daha kötüsünden korusun

Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı.. :mad:

Geri