Alkol !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya alkol almak yada almamak kişinin iradesine kalmış.Ancak araç sahipleri alkol alınca bence araba kullanmaktan vazgeçmeli, gideceklere yere taksi ile gitmeli.İnanın bu şekilde yapılan uygulama sürücü için çok ucuza malolacaktır.Allah korusun herhangi bir kaza durumunda neler oalcağını tahmin bile edemezsiniz.Lütfen alkollü araç kullanmayın.Sizi bekleyenler olduğu gibi diğer insanlarında bekleyenleri var.

arkadaş geçmiş olsun. cana gelmemiş şükret. en büyük dersi almışsındır zaten

...

Son düzenleme:
geçmiş olsun...

merak ettiğim birşey var...araba üreticileri acaba alkol sensörü koysa arabaya...o sensör çalıştığında araba çalışmasa...böle bişey var mı yada yapılamaz mı?

fcuhadar;' Alıntı:
74507Bence bu hata değil düpe düz kendi ve başkalarının hayatını hiçde hakkın olmadığı halde tehlikeye atmaktır...
cok doğru katılıyorum alkollü arac kullanmak bir hata değildir veya alkollu adam kaza yapıyor ve ölüyor buna kader diyolar ben bunu inanmıyorum bu resmen intihar

Arkadaşım ben alkol alıp direksiyon başına geçmeyi bir hata olarak alıgılamıyorum dragon arkadaşımız da öyle algılamamışki o tepkiyi vermiş..Bence bu hata değil düpe düz kendi ve başkalarının hayatını hiçde hakkın olmadığı halde tehlikeye atmaktır...
aynen katılıyorum....ben ve ailem aracımla seyahat ederken banada çarpabilirdi....kendi başı yanmış.iyi olmuş..çeksin hatasının cezasını...

geçmiş olsun...

merak ettiğim birşey var...araba üreticileri acaba alkol sensörü koysa arabaya...o sensör çalıştığında araba çalışmasa...böle bişey var mı yada yapılamaz mı?
Bizim sanayi onun da çaresini bulur. Baksanıza emniyet kemeri işini şıp diye çözdüler. Emniyet kemerini bağlamasanda araç sesli veya ışıklı ikaz göndermiyor.

gecmiş olsun alkolun zararları !acaba böyle bir kazada hava yastıkları acılmışmı ?

Gunun lafi :
Alkol almayalim,
Alipta direksiyona oturanlari oyalim !

Geri