Alkol !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ALBATROS_09' Alıntı:
Yanında alkollü olmayan birisi olsa ben yaptım dese kasko sorun olmazdı sanırım ama o halde düşünmek zor....
Evet haklısın Serkan ama tek başınaymış ve gecenin 3 ünde olmuş ayrıca kaçla gittiğini-vurduğunu hatırlamıyo zaten.Arabayı hurda parasına sattı bizim ustaya.Allah'ın belası alkol işte görüyonuz ... :mad:

dragon' Alıntı:
Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı.. :mad:

kardeş sende haklısın aslında hadi birine filan çarpsaydı allah korusun. maddi hasarla kurtarmış.. inş. ders almıştır da bi daha yapmaz aynı şeyi..

İstese de yapamaz zaten çünkü dediğim gibi arabayı ölü parasına sattı ve uzun bi süre arabasız kalacağa benziyo ... :(

Öncelikle Geçmiş Olsun ,Allah korumuş.Birine de çarpabilirdi, bu kadarı ders olmuştur umarım. Bu kaza da birilerine birşeyler olsaydı, o sürücü vicdanına nasıl hesap verebilirdi?Alkollüyken aracınız yerine Taksi ye binin arkadaşlar.
Hiçbir taksi ücreti insan hayatından daha pahalı olamaz .

pzeronero' Alıntı:
Öncelikle Geçmiş Olsun ,Allah korumuş.Birine de çarpabilirdi, bu kadarı ders olmuştur umarım. Bu kaza da birilerine birşeyler olsaydı, o sürücü vicdanına nasıl hesap verebilirdi?Alkollüyken aracınız yerine Taksi ye binin arkadaşlar.
Hiçbir taksi ücreti insan hayatından daha pahalı olamaz .
+ 353 çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.:(

Alkol alıp almamak sadece kişilerin kendini ilgilendirir..Fakat alkol alıp direksiyon başına geçiyorsan bu herkesi ilgilendirir..Kimsenin bir başkasının hayatını riske edecek hareketlerde ve eylemlerde bulunması kabul edilemez.

Sanırım yok pahasına satmış aracını aldığı parayıda zeten ceza vs gibi şeylere öder...Sanırım 6 ayda ehliyetini elinden alırlar daha önce böyle bir hatası varsa men de edilebilir...Şimdi sormak lazım...Değdimi ??

dragon' Alıntı:
Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı.. :mad:
kardeş daha kötüsü can kaybı.söylediğin şey çok saçma.insan hata yapar önemli olan ders almak.

cutebadboy' Alıntı:
kardeş daha kötüsü can kaybı.söylediğin şey çok saçma.insan hata yapar önemli olan ders almak.

Arkadaşım ben alkol alıp direksiyon başına geçmeyi bir hata olarak alıgılamıyorum dragon arkadaşımız da öyle algılamamışki o tepkiyi vermiş..Bence bu hata değil düpe düz kendi ve başkalarının hayatını hiçde hakkın olmadığı halde tehlikeye atmaktır...

Geri