Alkol !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yıllardır düzenli olarak alkol alırım ama hiçbir zaman alkollü olarak direksiyon başına geçmedim..

neden neden neden diyorum

geçen hafta burda alkollü 5 öğrenci polisi görünce U dönüşü yapıyorlar ve kamyonun altında kalıp 4 tanesi can veriyor...

önce bireysel olarak bilinçlenmeliyiz.

dragon' Alıntı:
öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım?çocuğun varsa beni anlamışsındır
Bu konuda sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım,insan baba/anne olunca herşeye bakış açısı değişiyo otomatikman,hatta kendi hayatını bile düşünmüyo icabında ama evladına bişey olmaması için üzerine titriyo ... :good: :rock :alkis:

hep derler ya EVLAT acısı başkadır diye...

dragon' Alıntı:
Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı.. :mad:

Arkadaşım,zaten kaza yapılmış,araç ne hale gelmiş.arkadaşı da insanlara ders olsun diye foroğraflarını yayınlıyor.kazayı yapan kişide bunu bilincindedir ve dersini almıştır sanırım..daha kötüsünü dilemek niye?

Neyse arkadaşlar ya uzatmaya gerek yok,arkadaş yapmış bi hata ve dersini de almış zaten.Allah tan ki kendine veya diğer insanlara bişey olmamış.Kendi düşen ağlamaz derler ya ceremesini çekecek artık ... :(

turko' Alıntı:
Arkadaşım,zaten kaza yapılmış,araç ne hale gelmiş.arkadaşı da insanlara ders olsun diye foroğraflarını yayınlıyor.kazayı yapan kişide bunu bilincindedir ve dersini almıştır sanırım..daha kötüsünü dilemek niye?

bütün mesajları okursan anlarsın arkadaşım niye olduğunu..

Arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Genel bir şey söylemek istiyorum. İçki içmeye para bulanlar nedense taksiye binmek için para bulamıyorlar. Ara sıra alkol kullanırım. Tek başıma dışarıda içmem. Dışarıda alkol alınca da eve kesinlikle taksiyle dönerim. Nasıl ki beni evimde bekleyen eşim ve bir kızım var ise diğer insanların da bekleyenleri var.

alkol kötülüklerin anasıdır.ya o arkadaş ölseydi.giden gittiderdiniz.
peki ya geride kalan anneler ve babalar.onlar ne olacak .
ömürlerinin sonuna kadar kendilerinden kopan parçanın acısını çekecekler.
gençler dikkatli ve akıllı olun bu meret doğru birşey değil. uzak durun.

Geri