Alkol !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
akılbali olan herkes senin söylediğin şekilde düşünür evet.ama sitem ederken 2 düşünüp 1 konuşmak lazım.

Öncelikle arkadaşına geçmiş olsun.
Ama şu bir gerçekki yapılan hayati bir yanlış kendiside bir yana başkalarına da ciddi zararlar verebilirdi.
Gönül isterki bu tip suçların cezası daha ağır olsun.

abi yazık yaa gerçi bi yerden acıyosun bir yerden kızıyosun genede can kaybı olmaması güzel gelen mala gelsin ve bence arabadan önce kendi canını yada bir başkasının canını yakmadığı için şükretsin ve arabasızlıkta bir ders olsun alkollu araç kullanmamaya heralde artık tövbe eder genede yazık geçmiş olsun

cutebadboy' Alıntı:
kardeş daha kötüsü can kaybı.söylediğin şey çok saçma.insan hata yapar önemli olan ders almak.

öylemi? adam kendi zevkinden ders alacak diye başkalarının hayatını tehlikeye atacak yani!! öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım? varsa beni anlamışsındır,yoksa sabaha kadarda yazsam anlayamazsın :(
Bende alkol kullanırım ama ağzımla içerim.. binerim taksiye giderim evime.. herkeste öyle yapmalı!!

dragon' Alıntı:
öylemi? adam kendi zevkinden ders alacak diye başkalarının hayatını tehlikeye atacak yani!! öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım? varsa beni anlamışsındır,yoksa sabaha kadarda yazsam anlayamazsın :(
Bende alkol kullanırım ama ağzımla içerim.. binerim taksiye giderim evime.. herkeste öyle yapmalı!!

+ 1972

dragon' Alıntı:
daha dün alkol aldım ve çıkarken çok sevdiğim arabamı yanımdaki bi arkadaşa emanet ettim ki kendisi bariz bi şekilde acemi bi şoför.benim demek istediğim bedduanın kötü bişey olması.çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.

cutebadboy' Alıntı:
daha dün alkol aldım ve çıkarken çok sevdiğim arabamı yanımdaki bi arkadaşa emanet ettim ki kendisi bariz bi şekilde acemi bi şoför.benim demek istediğim bedduanın kötü bişey olması.çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.

allah rahmet eylesin,başın sağolsun arkadaşım..

cutebadboy' Alıntı:
çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.

Başın sağ olsun..:( Allah kimseye bu acıyı zamansız tattırmasın....

Geri