Abi Allah korumuş büyük geçmiş olsun...İyi ki başkalarına da zarar vermemiş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cutebadboy' Alıntı:kardeş daha kötüsü can kaybı.söylediğin şey çok saçma.insan hata yapar önemli olan ders almak.
dragon' Alıntı:öylemi? adam kendi zevkinden ders alacak diye başkalarının hayatını tehlikeye atacak yani!! öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım? varsa beni anlamışsındır,yoksa sabaha kadarda yazsam anlayamazsın
Bende alkol kullanırım ama ağzımla içerim.. binerim taksiye giderim evime.. herkeste öyle yapmalı!!
daha dün alkol aldım ve çıkarken çok sevdiğim arabamı yanımdaki bi arkadaşa emanet ettim ki kendisi bariz bi şekilde acemi bi şoför.benim demek istediğim bedduanın kötü bişey olması.çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.dragon' Alıntı:öylemi? adam kendi zevkinden ders alacak diye başkalarının hayatını tehlikeye atacak yani!! öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım? varsa beni anlamışsındır,yoksa sabaha kadarda yazsam anlayamazsın
Bende alkol kullanırım ama ağzımla içerim.. binerim taksiye giderim evime.. herkeste öyle yapmalı!!
cutebadboy' Alıntı:daha dün alkol aldım ve çıkarken çok sevdiğim arabamı yanımdaki bi arkadaşa emanet ettim ki kendisi bariz bi şekilde acemi bi şoför.benim demek istediğim bedduanın kötü bişey olması.çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.
cutebadboy' Alıntı:çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.
dragon' Alıntı:Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı..