Anahtar çıkmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan h aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seçim Opel yaklaşık 200 liraya sorunumu giderdi. Herhangi bir sıkıntı yok. Tavsiye edebilirim.

Merhaba. Sorunu nasil giderdiler? Benim aracimda switch i devre disi birakip cozuldu. Herhangi bir odeme yapmadim ama artik arac d n r de kapanabiliyor

Hangi serviste yaptırdınız bu switch i devre dışı bırakma işini?

Bu konuda bende sorun yaşadım. Sorunum araç p konumuna geldiğinde anahtarı vermiyordu. Dedim ki acaba p konumunu mu algılamıyor. Ama hayır eğer p de olduğunu algılamasaydı araç hiç çalışmayacaktı. Ardından aklıma vites geçişlerini yaptığım vitesin üzerindeki dil geldi. Evet sorun ondaydı. Basılı kalıyordu ve araç anahtarı salmıyordu. Özellikle dikkat ettim O tuş(düğme ya da herneyse )anahtar takılı kalınca onunla oynuyordum düzeliyordu.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Skinti dildeyse muhtemelen vites topyzunu degisince duzelir

1 ay önce servise götürdüm(Opal/Ankara). Servis vites kolu boşluk yapmış , alt mekanizmada da sıkıntı var ikiside değişecek dedi. Ücret: ~3500₺. Anahtar çıkmaması alt mekanizmadaki sıkıntıdan kaynaklanıyor dedi. Onun ücreti tek başına ~1800₺ . Vites kolunda sağa sola oynatınca çok azda olsa bir boşluk var gerçekten. Sanayide tanıdık ustalarla alt mekanizma arızasını giderebilirsem giderecem yoksa servise öpüleceğiz🙁

Bu nasıl bir fiyat hocam, çıkmasına bakın bence.

1 ay önce servise götürdüm(Opal/Ankara). Servis vites kolu boşluk yapmış , alt mekanizmada da sıkıntı var ikiside değişecek dedi. Ücret: ~3500₺. Anahtar çıkmaması alt mekanizmadaki sıkıntıdan kaynaklanıyor dedi. Onun ücreti tek başına ~1800₺ . Vites kolunda sağa sola oynatınca çok azda olsa bir boşluk var gerçekten. Sanayide tanıdık ustalarla alt mekanizma arızasını giderebilirsem giderecem yoksa servise öpüleceğiz[emoji853]
Astra g aracımda aynı durum oldu özel serviste 350 TL ye hallettiler. Şimdi sorunsuz ve sıkıntısız kullaniyorum.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene paylastigim yorumumda switchi devre disi birakarak sorun cozuldugunu belirtmistim. 5 6 ay sonra R den P e gecmeme problemi de cikti. Hem P de anahtar vermeme hem de R den P e gecmeme problemi vites alt kutusundan kaynakladigindagini belirtildi. Yetkili serviste iscilik dahil 2500 tl degistirdim.. Hem kullanirken canim sıkılmayacak hem de satarken alan kisinin hakkina girmeyecegim

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Arkadaşlar yorumlarda vites topuzunun mandalı ile ilgili şeyleri okudum da. Benim Aracın vites topuzunun üstündeki deri kısım soyulmustu. Internetten vites topuzu aldım. Araçtakini söktüm sonra yeni aldığımı taktım. Söktüğüm topuzun mandalını tutan herhangi bir kablo falan yoktu. Vites topuzunun mandalının temasıyla ilgili değildir sanırım sorun.

Geri