anahtar ile cam açıp kapama

ya 2004 corsalarda niye yok bu cam kapatma yaptırma imkanımız yokmu yazılımla falan

Yalnız dün birşey farkettim.Araçtan inip kapıları kilitmeye bastıgınızda tuştan elinizi çekmeden basmaya devam edeceksiniz, bırakıp ikinciye basık tutayım derseniz kapatmıyor.Açıp tekrar kapatıp basılı tutmanız gerekiyor....

ben hertürlü denedim ama kumandadan kapatmıyor sadece anahtarla kapatıyor en iyi servise gideyim ben

Yalnız dün birşey farkettim.Araçtan inip kapıları kilitmeye bastıgınızda tuştan elinizi çekmeden basmaya devam edeceksiniz, bırakıp ikinciye basık tutayım derseniz kapatmıyor.Açıp tekrar kapatıp basılı tutmanız gerekiyor....

benimkinde fark etmiyor. ister ilk basışta basılı tut. ister kilitle sonra tekrar basarak basılı tut her türlü kapatıyor. (basılı tuttuğun sürece, bırakırsan olduğu yerde kalıyor) 2006 corsa 1.3 cdti essentia

arkadaslar es tarıhlı bı konu inş cevap veren olur... benım aracım 2005 enjoy...denıyorum cam kapama olmuyor 2006 araclarda oluyor acaba yıne tech2 ile halledılebıleceğimiz bişey mi...bunu deneyen uygulayan var mı?

Anahtarı kapıya takıp kilit halinde tutarsanızda camları kapatıyor. Kumandadan basılı tutmayı düşünmemiştim şimdi aşagı inip denicem :D

Birde şu kol muhabbetine bakıcam belki bizdede bagaj açılır :P

Geri