anahtar ile cam açıp kapama

Berker bey kumandadan kapıları kitleyip basılı tutun parmanızı çektigniz anda duruyo tamamen kapanması için basılı tutmak gerekiyor.

Teşekkürler ilgine, deneyeyim bakayım

Üşenmedim, otoparka inip denedim, harbiden oluyormuş, kendime kızdım 3 senedir ben bunu nasıl keşfetmedim diye :) tekrar teşekkürler Deniz :good:

iyimiş :)))
olsun yeni corsa si olanlar bile bilmiyorlar durumu.En yakın arkadasıma da yeni ogrettim....
Bende anahtarla camları acmayı beceremiyorum malum...Gerci sebebini anladım sanırım,aksam denicem.Su an benm aracımda acma tusuna 2 kere basınca farlar yanıyor hepimizin bildigi gibi.bu ozelligi kapatırsam sanırım acma tusuna basınca camlar acılacak.İkisinden birini secmemiz gerekiyor sanırım.Yeni golfte oyleymiş...
Haber veririm sonucunu :)

Bendeki corsa d de açma tuşuna uzun süreli basınca camlar açılıyor.2 kere arka arkaya basarsam kısa farlar yanıyor.yani 2 sinden 1 ini seçmene gerek yok.

Bendeki corsa d de açma tuşuna uzun süreli basınca camlar açılıyor.2 kere arka arkaya basarsam kısa farlar yanıyor.yani 2 sinden 1 ini seçmene gerek yok.

Gittim denedim defalarca ama yine olmadi zaten...Acılmıyor camlar kafayı yicem.Servise gotursem kesin beceremezler.Dedigin gibi fallow me home kapatmam bir işe yaramadı...:sorry:

Üşenmedim, otoparka inip denedim, harbiden oluyormuş, kendime kızdım 3 senedir ben bunu nasıl keşfetmedim diye :) tekrar teşekkürler Deniz :good:

Rica ederim berker bey. Çok havalı değilmi :D
Bir arkadaşımda 2004 1.2 esytronic var ona olmuyor mesela moreli çok bozuldu bendekini görünce :D

dun bı arkdsımın corsa d sport unu kullandım anahtarı takıp kontagı actıgımda sunrof dahıl camları kontagı kapatmadan oncekı seklıne getrdı arac 2007 model ılk gelenlerden olması lazım...

dun bı arkdsımın corsa d sport unu kullandım anahtarı takıp kontagı actıgımda sunrof dahıl camları kontagı kapatmadan oncekı seklıne getrdı arac 2007 model ılk gelenlerden olması lazım...

O nasil oluyor yaa....
Aynısı bende var ama anlamadım nasil bişey o ve ilk defa duyuyorum :(
biz daha camları acamıyoruz :S

valla bende şaşırdım hatta honk noluoz felan oldum bı anda tavan kendılıgınden acılınca arkadasın kendının yaptırdıgını sanmıyorum onu ama bı yazılım olayı olabılır bence

Geri