android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

perionur link' Alıntı:
onurody bir de videoda ön kameradan bahsetmişsiniz, nasıl yapılacağı ve maliyeti hakkında bilgi paylaşırmısınız. ֖nde sensör olmaması yerine kamera olması mükemmel olur.

ön kamera sensörden daha işlevsel olur çünkü bu ağzına yandığım sensörleri bazen kafasına göre takılıyor kamera olursa önümüzü görürüz paralelinde ufkumuz açılır.  :)

onurody link' Alıntı:
almak isteyen arkadaşlarvar.hemen almayın ben biraz kulanayım bakayım sorun cıkarsa falan söylerim ama yinede sizbilirsiniz

Onur Bey Merhaba,

Bende bu cihazı bayadır araştırıyorum. Siz kullanan birisi olarak görüşleriniz nelerdir? Eksik yada sorunlu yanları var mıdır?

Teşekkürler.

Bekleyin arkadaslar cyclone+ necvox suan bu cihazlari test ediyor problemleri halledince piyasaya surecekler tabii biraz zaman gecer.

BÜLENT link' Alıntı:
Bekleyin arkadaslar cyclone+ necvox suan bu cihazlari test ediyor problemleri halledince piyasaya surecekler tabii biraz zaman gecer.
Ben bugün necvoxu aradım en az 3 ay sonra dediler

perionur link' Alıntı:
onurody bir de videoda ön kameradan bahsetmişsiniz, nasıl yapılacağı ve maliyeti hakkında bilgi paylaşırmısınız. Önde sensör olmaması yerine kamera olması mükemmel olur.
ön kamerayı benim ayna indirmeye dahil edicem geri viteste devreye girecek ama geriviteste arka kamera geriden cıkardıgımda ön kamera olacak bunuda bir zamanla devresi ile çözücem maliyeti ön kamera aldım nissannın 24dolar diğer kısımlar kendim yapıcam için bedava

B֜LENT link' Alıntı:

+1  Servis garantisi ile...

onurody link' Alıntı:
ön kamerayı benim ayna indirmeye dahil edicem geri viteste devreye girecek ama geriviteste arka kamera geriden cıkardıgımda ön kamera olacak bunuda bir zamanla devresi ile çözücem maliyeti ön kamera aldım nissannın 24dolar diğer kısımlar kendim yapıcam için bedava

merakla takip ediyoruz  special_Yeah

֖n kamera da olursa artık bu cihazı almak şart olur yani.Bu forum beni hep borca sokuyor.Bu durumu müdüriyete bildireceğim.  :)

֖n kameramı olur allah aşkına yaw !! Hep böyle şeyler kazaya sebep oluyor. ֖nceki aracımda navigasyonla uğraşırken kaza yapmıştım.  :(

Bu bakımdan araçta dikkat dağıtacak çok fazla malzemenin olması iyi değildir bence...

delikadir24 link' Alıntı:
֖n kameramı olur allah aşkına yaw !! Hep böyle şeyler kazaya sebep oluyor. ֖nceki aracımda navigasyonla uğraşırken kaza yapmıştım.  :(

Bu bakımdan araçta dikkat dağıtacak çok fazla malzemenin olması iyi değildir bence...

֖n kamera zaten park halinde kullanılacak o bakımdan faydalı bence.

Geri