android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

onurody satıcı firma sizin videonuzu sitesine koymuş bilginiz var mı? Satıcıya okadar video koy dedik, Bir de sizin videoyu koymuş beni şaşırttı doğrusu. ???

perionur link' Alıntı:
onurody satıcı firma sizin videonuzu sitesine koymuş bilginiz var mı? Satıcıya okadar video koy dedik, Bir de sizin videoyu koymuş beni şaşırttı doğrusu. ???
haberim yok siteye koyacagından

İzinsiz kullanması çok yanlış.  general_Shame_on_you
Onur ben olsam ya kaldırmasını isterdim yada ticari amaçla kullandığı için karşılığını talep ederdim.  ::)

MeRt link' Alıntı:
İzinsiz kullanması çok yanlış.  general_Shame_on_you
Onur ben olsam ya kaldırmasını isterdim yada ticari amaçla kullandığı için karşılığını talep ederdim.  ::)

+1

Ya ne olacak arkadaslar .bunun ne zararı var .opelsizasla ya yakışmaz dava falan

Onur bey cihaz ile gelen geri görüş kamerası plaka ışığının yerine takılabilenlerden mi ?

kamera iyi cıkmadı bende hepsiburadan navitexin kamerasını sipariş vermişstim farklı adi birsey gelmiş ben şuan fetiye gocek tarafındayım görüntü nasıl bilmiyorum insallah iyidir

Androidin versiyonu nedir bide güncelleme yapılabiliyor mu kullandığından beri bi sorun çıktı mı?

2.2 android güncelleme denemedim iş dolayısıyla fazla kulanamıyorum şimdilk bir sorun yok gibi

Geri