android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

şuanda araçtan geliyorum arkadaşlar obd cihazı ile torque programını çalıştırmak istedim ama olmadı sebebi bizim androidin bluetooth un sadece iphonelardaki gibi telefonla konuşmak için cihazın sadece telefonlara araç kiti destegi veriyor
1cisorun bu
ikinci sorun video in girişinden görüntü alamıyorum sayısız cihaz denedim

daha neler cıkacak bilmiyorum

forumda da benin konularımı takip eden arkadaşlara bir acıklama yapmak isterim...
bugune kadar kendi yaptıgım olsun veya hazır alıp uygulamış oldugum hiç birşeyi kötübir maksat olmadan tanıttım amacım bilmeyen arkadaşlara yada merak eden kişilere yardımcı olmak ki bende cogu kişiden bilmediğim konularda yardım alırım..
en son konu android cihaz yeni bir ürün  ve aşama aşama kulanmaya ögrenmeye çalışıyorum bazı arkadaşlarım cok ısrar ettiği için montaj tam bitmeden video paylaştım.ürünü satan kürşat beyde benim videomu sitesine koymuş burada haberim olmadan bir olay yok daha önce haberim yok dediğim şey siteye ne vakit paylaşacagıdı olay bu herkes lütfen paylaşımlarımı ticari degil yada rekabet değil tamamen forumun bana sunmuş oldugu araştırma ve geliştirme takımınında faydalı olmamdır.videoyu kaldırıyorum hersey tam oldugunda tekrardan paylaşıcam.
bu süre içinde aklınıza takılan olursa cvplarım tşk onurody...

Sinyal seslerinde park sensörü seslerinde değişiklik oldumu

evet arkadaşlar cihazla ilgili beklediğim bir olay var sonra olumlu olumsuz sağlam bir açıklama yapıcam....belki sitemiz yöneticilerine baş vura bilirim

onurody link' Alıntı:
evet arkadaşlar cihazla ilgili beklediğim bir olay var sonra olumlu olumsuz sağlam bir açıklama yapıcam....belki sitemiz yöneticilerine baş vura bilirim

Bekliyoruz. (:

Onur yorumunu bekliyoruz bu cihazı almak isteyen arkadaşlara yol gösterir

Benim bildigim android cihazlarda bazi problemlerin oldugu bu yuzden
Cyclone+necvox piyasaya daha surmediler cihazlari hala gelistirme asamasindalar

BÜLENT link' Alıntı:
Benim bildigim android cihazlarda bazi problemlerin oldugu bu yuzden
Cyclone+necvox piyasaya daha surmediler cihazlari hala gelistirme asamasindalar
söylediğiniz doğru olabilir fakat ellerinde kalmış eski stokları tüketmek için çıkarmıyor olmaları bence daha yüksek ihtimal.

şu anda cihazımla ilgili blutooth veya wifi ile ilgili problem yok  sitabil olarak çalışıyor sadece video in girişi için bir aşama bekliyoruz satıcı ile irtibat halindeyim ön kamera için video girişi kulanıcaz

Geri