android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

Onurody rica etsem igonun nasıl Türkçe yapılacağı ve radyonun direksiyondan kanal atlatma olayını detaylı anlatan video yada resim eklersen sevinirim araç ayarlarından ch+ filan proğramlıyorum olmuyor direksiyondan kanal değiştirmek isteyince direk kanal aramaya geçiyor

g_a_r link' Alıntı:
Onurody rica etsem igonun nasıl Türkçe yapılacağı ve radyonun direksiyondan kanal atlatma olayını detaylı anlatan video yada resim eklersen sevinirim araç ayarlarından ch+ filan proğramlıyorum olmuyor direksiyondan kanal değiştirmek isteyince direk kanal aramaya geçiyor
arkadaşım radyoyu ben de  ayarlayamadım ama sen bana mail adresini özel mesaj ile gönder  sana türkçeleştirmeyi nasıl yapacağını tarif edeyim, dosyaları göndereyim. İşlem gayet basit.
Forumdan paylaşınca sıkıntı olabiliyor bazen bu gibi şeyleri.

sohayli link' Alıntı:
arkadaşım radyoyu ben de  ayarlayamadım ama sen bana mail adresini özel mesaj ile gönder  sana türkçeleştirmeyi nasıl yapacağını tarif edeyim, dosyaları göndereyim. İşlem gayet basit.
Forumdan paylaşınca sıkıntı olabiliyor bazen bu gibi şeyleri.

֖zeline yazdım

arkadaşlar herkese mrb. öncelikle ufaktefek sorunlar oldugu için çözüm bulmadan birseyler yazmak istemedim. şimdi hiçbir sounum yok hersey cok güzel çalışıyor .test etiklerim
radyo kulanımı
dvd de flim seyretme (harika bir ses)
navigasyon güzel (igo)
geri görüş kamerası(gelen kamerayı begenmedim kedim aldım navimasterınkini ama satıcı değiştirebilim dedi ben istemedim tamamen kişisel tercihim)
internet hızlı sörf yapılıyor
google play harika
torque programı kablo ile çalışıyor olduğundan kablo bekliyorum
3g denendi gayet başarılı
32gb usb tanıyor
dokunmatik ekran  iyi çalışıyor
video girişine ön kamera takılacaktı ama görüntü alamadım cok ugraştım satıcı birebir cihaz değişimi yaptı
usb coklama özelligi güzel
thnxx

blutootla telefon görüşmesini pek kulanmayı tercih etmiyorum ama denedim çalışıyor rehber olayına gellince cihaz eşleştirmesi yapılınca rehber aktarma uyarısna evet derseniz reberi görebiliyorsunuz

igo türkçeleştirmeye gelince igo içinde content dosyasında
lang dosyası
map dosyası
voice dosyasına gerekli eklemeri yapınca sorun kalmıyor igoyu açıp türkçeleri seçmek kalıyor

satıcı alıcı ilişkisi gayet memnunum (kendisiyle ayrıca bir ilişkim yok bunu özellikle belirteyim)her saat telefonuma baktı ve yardımcı olmaya çalıştı video sorunu için 4 veya 5 kişi ayarladı servis olarak (eh bizim bilgi tercübelerimiz onlardan yüksekmiş ;D) birebir hiç bir ücret almadan cihaz degişimi yaptı..
video konusunda kendisiyle konuştuk istediğin zaman kaldırırım dedi

bazı kulanıcılar cihazda donma oluyor falan demiş onun çözümünü söyliyeyim cihaz dubledin oldugu için ve android oldugu için bütün bölümler çalışır durumda hazır bekler (android)isminin anlamı bu zaten çözümüde ufak bir program google playde ücretsiz indiriliyor. android telefonu olan arkadaşlar bilir süper taskiler

direksiyon kumandasınıda config tuşuna basarak ayarlara giriyoruz genel ayarlardan direksiyon resimli bölüme giriyoruz sağ alt köşede prog tuşuna basıp ekrandan play pause ileri geri herhangi birine dokunup hangi tuşa atamak istiyorsanız ona basıyorsunuz bib sesi gelir sonra diğer tuşlarada aynı işlemi uyguladıktan sonra  aynı sağ alt köşedeki prog tuşuna basıyorsunuz bir uyarı geliyor ve işlem tamamdır .(bu işleme baslamadan yine aynı ekranda reset tuşuna basıp işleme gecin hafızada kayıtla program var cünkü...şimdi buz gibi bir biraaa iyi gelir daha burdan eyleme gidicez special_Partyman

Onur şu radyoyu direksiyondan kanal değiştirmeyi birde 3g ayarını anlatsan

anlattım zaten radyo olayını tuşları atama yaparsan sorun kalmaz

3g içinde şu altaki modeller destekliyor
3G Modem support

rild.device.list0 =EM660C      HUAWEI CDMA2000
rild.device.list1 =EM660        HUAWEI CDMA2000
rild.device.list2 =EM770        HUAWEI WCDMA
rild.device.list3 =E1750        HUAWEI WCDMA
rild.device.list4 =EC122        HUAWEI CDMA2000
rild.device.list5 =EC169C      HUAWEI CDMA2000
rild.device.list6 =E1752        HUAWEI WCDMA
rild.device.list8 =K3765        HUAWEI WCDMA
rild.device.list9 =MU509        HUAWEI WCDMA
rild.device.list11 =EM770W    HUAWEI WCDMA
rild.device.list12 =E180        HUAWEI WCDMA
              K80      HUAWEI
              EM560    HUAWEI
              EC150    HUAWEI
EC189    HUAWEI
              E173      HUAWEI-
google playden apn türkiyeyi indiriyorsunuz hangi oparatörü kulanıyorsanız program içinden onun apn sini seçip bitiriyorsunuz

g_a_r link' Alıntı:
Onur şu radyoyu direksiyondan kanal değiştirmeyi birde 3g ayarını anlatsan
arkadaşım sana navigasyon ile ilgili maili gönderdim.
Fakat direksiyon tuşlarına atama yapma olayını ben başaramadım . Sebebi ne olabilir ?

Geri