android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

-Sinyal sesleri ile  bluetooth  telefon konuşmalarının sesleri aracın kendi hoparlöründen gelmiyor dandik iki tane hoparlör ekliyorlar oradan geliyor.çok can sıkıcı
-wifi stabil çalışmıyor
-Cd den müzik dinleyince Cd ateş gibi oluyor.
-Anahtarı çıkarıp gidince cihaz kapanmıyor siz kapatacaksınız.
- İgo ingilizce onu türkçe yapmakla uğraşacaksınız ben nasıl yapacağımı bilmiyorum
-Sygic kurmaya çalıştım kuramadım.

Bir cihaz çok iyi, Bir sorun var diyenlere güvenmeyiniz. Bu arkadaşların samimiyetinden şüpheliyim.

Bu arkadaşlar derken kimden bahsediyorsunuz . Eger beni kasdediyorsanız sizi tanımıyorum ama beni tanıyan sitede cok . Cihazınızın marka modeli nedir benim aldıgım cihazla aynımı

onurody link' Alıntı:
Bu arkadaşlar derken kimden bahsediyorsunuz . Eger beni kasdediyorsanız sizi tanımıyorum ama beni tanıyan sitede cok . Cihazınızın marka modeli nedir benim aldıgım cihazla aynımı

Ben de sizi tanımıyorum.
Cihaz muhtemelen aynıdır.

Açıklama yapacaksanız yaparsanız, bu kadar basitdir bir sistemin eksiklerin söylemek.
Cihaz muhtemelen aynıdır. Bendeki sorunlar sizde yok ise söyleyin montajcıya gidip soralım .
Varsa yine söyleyin insanlara net bilgi alsın.
İgo'yu nasıl Türkçe yapacağım?
Sygic nasıl yükleyebiliim?

Zaten bu cihazı almak bir kumar sorun çıktığında inşallah ürünün arkasında durrular ama hiç sanmıyorum. Arkadaş bireysel satış yapan bir kişi. Kurumsal bir kimliği ve çalışma tarzı kesinlikle yok. En azından cihazı alabildiğim ve bu alışverişi sonlandırdığım için mutluyum . Umarım bir daha işimiz düşmez. Aldıkları para 1400 lira kestikleri fatura 200 lira. Satışın ciddiyetini buradan anlayın.

sohayli link' Alıntı:
Ben de sizi tanımıyorum.
Cihaz muhtemelen aynıdır.

Açıklama yapacaksanız yaparsanız, bu kadar basitdir bir sistemin eksiklerin söylemek.
Cihaz muhtemelen aynıdır. Bendeki sorunlar sizde yok ise söyleyin montajcıya gidip soralım .
Varsa yine söyleyin insanlara net bilgi alsın.
İgo'yu nasıl Türkçe yapacağım?
Sygic nasıl yükleyebiliim?

Zaten bu cihazı almak bir kumar sorun çıktığında inşallah ürünün arkasında durrular ama hiç sanmıyorum. Arkadaş bireysel satış yapan bir kişi. Kurumsal bir kimliği ve çalışma tarzı kesinlikle yok. En azından cihazı alabildiğim ve bu alışverişi sonlandırdığım için mutluyum . Umarım bir daha işimiz düşmez. Aldıkları para 1400 lira kestikleri fatura 200 lira. Satışın ciddiyetini buradan anlayın.

şikayet edin. Bu garantide sorun yaşadığınızda elinize 200 lira geçmesinden öte vatandaşlık borcu. 1400 liralık cihaza 1200 1000 kesersin hadi neyse der insan ama 200 lira  general_non_non 

anahtarı çıkarınca cihaz kapanmıyor demiştim.
Anahtarı çıkarıp kapıyı açınca Kapanıyor cihaz.

Geçen bende servisde sordum android cihazların durumunu ve servis sorumlusu şu anda getirtmeyi düşünmediklerini söyledi. Şu anda cihazlarda problem çokmuş ve geliştirme aşamasındaymış. Sürüm olarak 2.2 kullanılıyormuş ve güncelleme yapılamıyormuş. Şu anda bu cihazlar içinde Cyclone daha iyiymiş.

Android savaşları başladı.  :(

Hakikatten bukadar problemlimi?

ben focus için getirttim hong kongtan. sadece 3g modem ile sorun yaşadık o da cihazdan değil androidden kaynaklanıyor (sadece huawei 3g modemleri destekliyor) anahtarı kontağa takıp 1.kedemeye getirince açılıyor, anahtarı kapatıp çekince cihaz kapanıyor. ayrıca cihaz kapalı olsa bile geri vitese takılırsa geri görüş kamerası otomatikmen çalışıyor.
cihaz bana ingilizce geldi kendim türkçe yaptım ayarlardan, google playden uygulama yükleyebiliyorum, sygic yükledim sorunsuz.

Geri