android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

bana göre sonradan yapılan hiçbir şey orjinalinin yerini tutmaz, tutamaz. hele ki arabada bir yeri söktüyseniz yerine oturttuğunuzda daha önceden söküldüğü bir şekilde beli oluyor. ya ileride ses yapıyor ya da tırnakları vs esnediği için yerine tam oturmuyor

firstemperor link' Alıntı:
ben focus için getirttim hong kongtan. sadece 3g modem ile sorun yaşadık o da cihazdan değil androidden kaynaklanıyor (sadece huawei 3g modemleri destekliyor) anahtarı kontağa takıp 1.kedemeye getirince açılıyor, anahtarı kapatıp çekince cihaz kapanıyor. ayrıca cihaz kapalı olsa bile geri vitese takılırsa geri görüş kamerası otomatikmen çalışıyor.
cihaz bana ingilizce geldi kendim türkçe yaptım ayarlardan, google playden uygulama yükleyebiliyorum, sygic yükledim sorunsuz.
Google playden sorunsuz uygulama yükleniyor.
Ben crackli sygic yüklemek istiyorum gerekli dosyaları indirdim apk yı kuruyor fakat diğer harita dosyalarını falan alamıyor. Ne yapmam gerekir.

İçindeki igo ingilizce  Türkçe dosyaları içinde mevcut değil bu dosyaları nasıl kopyalarım gereken yere?

sohayli link' Alıntı:
Google playden sorunsuz uygulama yükleniyor.
Ben crackli sygic yüklemek istiyorum gerekli dosyaları indirdim apk yı kuruyor fakat diğer harita dosyalarını falan alamıyor. Ne yapmam gerekir.

İçindeki igo ingilizce  Türkçe dosyaları içinde mevcut değil bu dosyaları nasıl kopyalarım gereken yere?
igo yu geç sygiç ondan daha iyi. sygic crackli kurulum dosyanız problemli olabilir, kurduktan sonra cihaz kendisi internete bağlanıp seçeceğiniz Türkiye haritasını indirmesi gerekiyor, haritayı dışardan ekleme şansınız yok

Cosmo link' Alıntı:
bana göre sonradan yapılan hiçbir şey orjinalinin yerini tutmaz, tutamaz. hele ki arabada bir yeri söktüyseniz yerine oturttuğunuzda daha önceden söküldüğü bir şekilde beli oluyor. ya ileride ses yapıyor ya da tırnakları vs esnediği için yerine tam oturmuyor
üstad şuan için öyle ama android yaygınlaştıkça premium markalarda iyi cihazlar yapacaklardır.

firstemperor link' Alıntı:
igo yu geç sygiç ondan daha iyi. sygic crackli kurulum dosyanız problemli olabilir, kurduktan sonra cihaz kendisi internete bağlanıp seçeceğiniz Türkiye haritasını indirmesi gerekiyor, haritayı dışardan ekleme şansınız yok
Sygic kurulum dosyasını iki tane telefona kurdum çalıştı. Haritaları içinde var galiba çünkü indirme yapmadı telefonlar.
Ben kurulum ile ilgili dosyaları root dizinine kopyalayamıyorum. Dosyalar çalışıyor buna eminim.

sohayli link' Alıntı:
Sygic kurulum dosyasını iki tane telefona kurdum çalıştı. Haritaları içinde var galiba çünkü indirme yapmadı telefonlar.
Ben kurulum ile ilgili dosyaları root dizinine kopyalayamıyorum. Dosyalar çalışıyor buna eminim.
önce google playden ES File dosya yöneticisini kur. o program yardımıyla sygic dosyalarını cihazın belleğine kopyala ve çalıştır. sygic dosyalarının android için olduğundan emin olun

sygic dosyasi elinde olan varsa gonderirse sevinirim bide radyo kanallari direksiyondan ileri geri yapinca kanal degistirmiyor direk kanal aramaya basliyor acaba bunun bi ayari varmi

g_a_r link' Alıntı:
sygic dosyasi elinde olan varsa gonderirse sevinirim bide radyo kanallari direksiyondan ileri geri yapinca kanal degistirmiyor direk kanal aramaya basliyor acaba bunun bi ayari varmi
cihaz nedir? canbus varmı? varsa ayarlar bölümünden canbus yardımı ile istediğin tuşa istediğin fonksiyonu ekleyebiliyorsun.

Cihaz android canbus var ayarlarda öyle bişey bulamadım

arkadaşlar satıcı bana ulaştı. Bluetooh ile  ve araç içi seslerin kendi hoparlörlerinden çıkmaması ile ilgili yarın montaj yapan firma ile görüşeceğine ve sorunu gidereceğine dair bilgi verdi.

Geri