Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaşlar bi iş için samsuna gitmiştim bi wv golfün farınıun içine angel eyes yerleştirmişler bi de clio da gördüm acaba nası takılıyo ya da nerde takılyo bi fikri olan var mı
otopol.com en basit olarak vs... pek çok yerde bulmak mümkün. Ama genelde ledli değilde neon satıyorlar. Ve güzel durmuyor kanatimce...Ayrıca opelim.net'in Tuning bölümünde konuyla ilgili başlık mevcut evde yapmak için... geceucusu.com'da faydalı olur. Takılmasına gelince far camını açıp reflektörün uygun kısmına yerleştirip park ampülünden bağlantı çekiliyor. Combonun farları yuvarlak olmadığı için angel halkalar havada durur yanlız combunun farı bu işlem için uygun değl.
arkadaşımm ben samsunluyum onu gördüm ama transporterda sahibi bizim mahallede,akşam muhteşem görünüyo ama sabah hoş olmuyoo farları pekde hoş göstermio yanmadıkları zamanlar, ince neon kullanarak yapıolar farın içine rasgele yerleştiriyolar orjinallik falan kalmıo ortada