Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

madmax50

Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyordum ama yazmıyordum. Kısaca kendimi tanıtayım. İsmim Mustafa Ankara Altındağ Ziraat mahallesinden yazıyorum Astra j 1.6 edition beyaz BRC lpg'li araç sahibiyim. Yaşım 29, bilgisayar mühendisiyim, Nevşehirliyim :)

Aracımda yapılan değişiklikler;

1. BRC Lpg
2. Kapı kolu led
3. Plaka ve iç aydınlatma led, turuncu gündüz farı
4. Ön hoparlörler HERTZ arkada orjinal kolonlar
5. Vites altı led

Bu konularda deneyimliyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar

Ynt: Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

Aramıza hoşgeldiniz, kyifli forumlar dilerim.

Teşekkür ederim.

madmax50 link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyordum ama yazmıyordum. Kısaca kendimi tanıtayım. Ankara Altındağ Ziraat mahallesinden yazıyorum Astra j 1.6 edition beyaz BRC lpg'li araç sahibiyim. Yaşım 29, bilgisayar mühendisiyim, Nevşehirliyim :)

Aracımda yapılan değişiklikler;

1. BRC Lpg
2. Kapı kolu led
3. Plaka ve iç aydınlatma led, turuncu gündüz farı
4. ֖n hoparlörler HERTZ arkada orjinal kolonlar
5. Vites altı led

Bu konularda deneyimliyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar
ilk once foruma hoşgeldın dyorm ama bu yazdıklarınla iş olmaz bıze foto  koyacaksın bızde gorecez böyle kuru kuru yazmakla olmuyor fotoları bekllıyoruz

Teşekkür ederim, Fotoğraflar ve videolar bu sitede mevcut. Yardımdan kastım Ankara'da montajla ilgili yardım isteyen olursa elimden geleni yapmak. Oturur çayımızı içer gerekli malzemeler ve montaj hakkında yardımcı olurum. İlk icraatı da yapayım ebay üzerinden aldığım 20 adet t10 led mevcut. Bunlardan 3 çiftini forumdan arkadaşlara hediye etmek isterim.

madmax50 link' Alıntı:
Teşekkür ederim, Fotoğraflar ve videolar bu sitede mevcut. Yardımdan kastım Ankara'da montajla ilgili yardım isteyen olursa elimden geleni yapmak. Oturur çayımızı içer gerekli malzemeler ve montaj hakkında yardımcı olurum. İlk icraatı da yapayım ebay üzerinden aldığım 20 adet t10 led mevcut. Bunlardan 3 çiftini forumdan arkadaşlara hediye etmek isterim.

Gündüz farlarına takılan ledler mi bahsettikleriniz?

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim. Sizin kapı kolu led uygulamanızı da detaylı resimlerle görmek isteriz.

Gündüz farı için olan T20, bende T10 mevcut. T20'de aldım ama turuncu daha hoş olduğu için takmadım. Bu forumdan çok şey öğrendim teşekkür olarak deneyimli üyelerden birine T20 beyaz gündüz farı led çiftini de hediye edeceğim. Ankara'dan gelip alabilecek üye olursa daha uygun olur. Bunun dışında diğer illerede kargoyla gönderirim.

madmax50 link' Alıntı:
Gündüz farı için olan T20, bende T10 mevcut. T20'de aldım ama turuncu daha hoş olduğu için takmadım. Bu forumdan çok şey öğrendim teşekkür olarak deneyimli üyelerden birine T20 beyaz gündüz farı led çiftini de hediye edeceğim. Ankara'dan gelip alabilecek üye olursa daha uygun olur. Bunun dışında diğer illerede kargoyla gönderirim.
altındağ Kırıkkale yolu uzerındeydı dımı

Aydn link' Alıntı:
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim. Sizin kapı kolu led uygulamanızı da detaylı resimlerle görmek isteriz.

Teşekkür ederim, video ile ledleri göstereyim. Şöyle bir uygulama daha yapmayı düşünüyorum. Forumda arkadaşlar ledler ve dirençlerin hazırlanması noktasında sorun yaşıyor 10 adet hazır led yapıp emeği geçen arkadaşlara göndereceğim. Şu sıralar çok yoğunum 2 hafta sonra hazırlarım, buradan sözünü vereyim.

Geri