Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

CALİBRA BG link' Alıntı:
altındağ Kırıkkale yolu uzerındeydı dımı

Evet, Etlik kavşağının hemen yanındayım. İlbank binası arkası

Bir bilgisayar mühendisi olarak yazılımsal çılgınlıklar da bekliyoruz  rockk

madmax50 link' Alıntı:
Evet, Etlik kavşağının hemen yanındayım. İlbank binası arkası
bu kullanıcı adı bı fılmden deyımıydı madmax dıye bır kopek vardı butun hayvanların genetık ozellıklerıne  sahıptı herşeyı yapıyordu benmı yanlış hatırlıyorum yoka

Haha , yok yok köpek değil :)

Mel Gibson'un 1979 yılında kendini göstererek yıldızının parladığı ilk filmdir Madmax, 4 serisi mevcut. Çocukluk yıllarımda çok etkilenmiştim, yaklaşık 15 yıldır forumlarda madmax50 nickiyle yazıyorum. 50 , memleketim Nevşehir'in plaka kodundan geliyor. Donanımhaber forumunda aktif bir üyeyim.

Aydn link' Alıntı:
Bir bilgisayar mühendisi olarak yazılımsal çılgınlıklar da bekliyoruz  rockk

Yazılımsal çılgınlıklar yapmayı bende çok isterim ama gerekli argumanlar olmadan araç sistemine müdahale çok zor maalesef. İlk iş olarak astra j elektronik haritasına ihtiyacım var ama yabancı forumlarda bulamadım. Ruslarda ciddi kaynak var çektikleri videolara bakılırsa ama Rusçam yok :)

madmax50 link' Alıntı:
Haha , yok yok köpek değil :)

Mel Gibson'un 1979 yılında kendini göstererek yıldızının parladığı ilk filmdir Madmax, 4 serisi mevcut. Çocukluk yıllarımda çok etkilenmiştim, yaklaşık 15 yıldır forumlarda madmax50 nickiyle yazıyorum. 50 , memleketim Nevşehir'in plaka kodundan geliyor. Donanımhaber forumunda aktif bir üyeyim.
ama benım dedığım fılmı hatırlayabıldınmı ordakı kopeğın ısmıde max bılmem ne bışeydı herneyse ankarayı cok ozledım ben zırhlıbırlıklerde 17 ay boyunca askerdim sıncanda cımşıt dıye bır koy vardı orda anneannemın daıresı vardı göçmen konutları ondan sonra teyzem var pursaklarda göçmen konutlarında ankaranın havası cok hoşuma gıdıyor

madmax50 link' Alıntı:
Yazılımsal çılgınlıklar yapmayı bende çok isterim ama gerekli argumanlar olmadan araç sistemine müdahale çok zor maalesef. İlk iş olarak astra j elektronik haritasına ihtiyacım var ama yabancı forumlarda bulamadım. Ruslarda ciddi kaynak var çektikleri videolara bakılırsa ama Rusçam yok :)

Sanırım bu hususta Ruslar zirveyi temsil ediyor. (:

CALİBRA BG link' Alıntı:
ama benım dedığım fılmı hatırlayabıldınmı ordakı kopeğın ısmıde max bılmem ne bışeydı herneyse ankarayı cok ozledım ben zırhlıbırlıklerde 17 ay boyunca askerdim sıncanda cımşıt dıye bır koy vardı orda anneannemın daıresı vardı göçmen konutları ondan sonra teyzem var pursaklarda göçmen konutlarında ankaranın havası cok hoşuma gıdıyor

Abi Ankara'nın havası konusunda size katılamayağım zira 1 aydır donuyoruz, fırsatım olsa akdenize göçeceğim :) Sakarya'da çok güzel şehir. Sapanca favorim.

Bir meslektaşınız olarak size hoş geldiniz diyorum :)

Hoşbulduk, hocam. Ankara'da baya üye var anlaşılan.

Bu arada forum can çekişiyor. Hostla ilgili bir problem var sanırım.

Geri