Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

GNSpower link' Alıntı:
Sanırım bu hususta Ruslar zirveyi temsil ediyor. (:

Sen istiyor duj verejek 50 dolar daha  011zaa

madmax50 link' Alıntı:
Hoşbulduk, hocam. Ankara'da baya üye var anlaşılan.

Bu arada forum can çekişiyor. Hostla ilgili bir problem var sanırım.

Evet şuan bir problem var sanıyorum, yavaşlık var. Normalde böyle değil, anlık bir durumdur.

madmax50 link' Alıntı:
Teşekkür ederim, video ile ledleri göstereyim. Şöyle bir uygulama daha yapmayı düşünüyorum. Forumda arkadaşlar ledler ve dirençlerin hazırlanması noktasında sorun yaşıyor 10 adet hazır led yapıp emeği geçen arkadaşlara göndereceğim. Şu sıralar çok yoğunum 2 hafta sonra hazırlarım, buradan sözünü vereyim.

Veya devre olarak paylaşsanız, el becerisi olanlar alıp dirençleri kendisi de yapabilir.

Merhaba welllcommee

OGOKTAS link' Alıntı:
ozdemır napıyon bu gece evdemısın yoksa alemlere mı akacan  rasta_occasion

madmax50 link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyordum ama yazmıyordum. Kısaca kendimi tanıtayım. İsmim Mustafa Ankara Altındağ Ziraat mahallesinden yazıyorum Astra j 1.6 edition beyaz BRC lpg'li araç sahibiyim. Yaşım 29, bilgisayar mühendisiyim, Nevşehirliyim :)

Aracımda yapılan değişiklikler;

1. BRC Lpg
2. Kapı kolu led
3. Plaka ve iç aydınlatma led, turuncu gündüz farı
4. Ön hoparlörler HERTZ arkada orjinal kolonlar
5. Vites altı led

Bu konularda deneyimliyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar
mustafa on tarafa hertz takmışsın ondekılerı de arkayamı gecırdın bıde hertz komponent mı coksıyolmu kullandı bırde hangı serısını kullandın

CALİBRA BG link' Alıntı:
mustafa on tarafa hertz takmışsın ondekılerı de arkayamı gecırdın bıde hertz komponent mı coksıyolmu kullandı bırde hangı serısını kullandın

Merhaba,

Önleri söktüm ama hoparlör ve kasası birleşikti. Bunları arkaya taktım. Önlere hertz dcx165 kullandım. Koaksiyel kullanmamın sebebi anfi çıkışım yok. Komponentleri beslemek için anfi önemli. Önlere hoparlör takarken plastik adaptör gerekliydi ama ben pratik olması ve sesi toklaştırması nedeniyle mdf çerçeve kestirdim. Akıllı vida ile mdf'yi taktım. Kolonlarıda mdf'ye vidaladım.

Ses kalitesi olarak çağ atladı araç ama Hertz kalitesine rağmen istediğimi alamadım. Ön twitterlar çok yetersiz mutlaka değişmesi gerekiyor. Ayrıca cd300 sistemin çıkışı çok kötü bakalım navimaster aldım o ne yapacak. Önlere Pionner Ts-s20 twitter takacağım.

madmax50 link' Alıntı:
Merhaba,

Önleri söktüm ama hoparlör ve kasası birleşikti. Bunları arkaya taktım. Önlere hertz dcx165 kullandım. Koaksiyel kullanmamın sebebi anfi çıkışım yok. Komponentleri beslemek için anfi önemli. Önlere hoparlör takarken plastik adaptör gerekliydi ama ben pratik olması ve sesi toklaştırması nedeniyle mdf çerçeve kestirdim. Akıllı vida ile mdf'yi taktım. Kolonlarıda mdf'ye vidaladım.

Ses kalitesi olarak çağ atladı araç ama Hertz kalitesine rağmen istediğimi alamadım. Ön twitterlar çok yetersiz mutlaka değişmesi gerekiyor. Ayrıca cd300 sistemin çıkışı çok kötü bakalım navimaster aldım o ne yapacak. Önlere Pionner Ts-s20 twitter takacağım.
aldın ama daha gelmedı dımı bende hertz hsk 165 lerıne bayılıyorum harıka hoparlör bıde ınfınıty lerde güzel

hoşgeldiniz foruma, tüpten memnun musunuz?

Geri