!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

janlar çok yakışmış değişik durmuş türkiyede bundan dolu insignia yoktur :):)

eray çok sağol kardeşim,farklı bi duruşu oldu aracın evet türkiyede hala şuan satılmamış bu donanımda şu an hala tek ama çoğalmasını istiyorum rekabet olmassa tadı olmaz bu işin:)

bencede haklısın abi o kadar para vericeksin yolda bi sürü audi c180 falan var hepsi aynı ama insignia opc tamponlu şu anlık tek farklı olmak daha güzel ya :)

Abicim hayırlı uğurlu olsun gerçekten söylenecek laf yok süper bir araç.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Sadece keşke full metalik bi jant alsaydın diye geçirdim içimden ama olsun moralini bozmak istemem buda güzel.

bencede haklısın abi o kadar para vericeksin yolda bi sürü audi c180 falan var hepsi aynı ama insignia opc tamponlu şu anlık tek farklı olmak daha güzel ya :)

kesinlikle bende böyle düşündüm allah daha iyilerini sana versin kardeşim...

Abicim hayırlı uğurlu olsun gerçekten söylenecek laf yok süper bir araç.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Sadece keşke full metalik bi jant alsaydın diye geçirdim içimden ama olsun moralini bozmak istemem buda güzel.

iyi dileklerin için çok sağol gökan kardeşim ya arabada 10 numara olacak olsada ben metal jant sevmiyorum ki birde beyaz araca full metal ne bileyim ama bakarız belki ilerde denerim:)

Geri