!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

Öncelikle emeğine sağlık bir insignia bu kadar karizmatik ve çekici yapılabilirdi.Kazasız belasız..

Arka cam içi logoyu internette aradım ama bulamadım yardımcı olabilirsen sevinirim..

Nasıl var nerde var kaça satılıyor kaça alınıyor taktıran var mı getiren var mı 19 resmi 20 resmi nerde hangi sitede hangi bayide?ben o kadar sordum alırkende sordum bi bilgilendirsene beni...

noluyor yaw kaç tane soru var böyle :D

OPC'de standart 19" jant var, aynı tasarımın opsiyonel 20" olanı da var.
OPC henüz TR'ye gelmediği için jantı da gelmemiş olabilir diyeceğim ama tampon geldi, jant neden gelmesin :D

Arka cam içi logoyu internette aradım ama bulamadım yardımcı olabilirsen sevinirim..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim beğenen beğenmeyen o kadar çok yorum aldım ki araç için allah cümlemize kaza bela vermesin logonun linkini veriyorum sana,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...araclari-isikli-logo-led-far-poweroto-1/detay

ben çift devreye bağladım fren park devresine parklar yandığı zaman az yanıyor frene basınca patlıyor ışık yani çok yanıyor ama bazen akım değişik geldiği için titriyor ışık yok ben öyle istemem diyorsan plakalık ampullerine bağlatacaksın saygılar...

noluyor yaw kaç tane soru var böyle :D

OPC'de standart 19" jant var, aynı tasarımın opsiyonel 20" olanı da var.
OPC henüz TR'ye gelmediği için jantı da gelmemiş olabilir diyeceğim ama tampon geldi, jant neden gelmesin :D

Bu opsiyon sayfasına yada bilgilerine nerden bakabilirim ben getirtmek istedim neyse ne kadarsa vereyim dedim eksik olmasın dedim henüz gelmiyor muhtemelende sürmeyecek piyasaya bir yıllık zaman zarfında denildi çok servisle konuştum gelirsede minimum 5000 tl civarında olacak çünkü bildiğimiz kadarıyla porsche ye jantlarını yapan firma yaptı opc jantını dediler yani, gelebilecek olsada getirtirim ki opc vitesim opc panjurumda yolda geliyor onumu eksik edecem...

valla servislerin bir dediği diğerini tutmuyor :) bende işin içinde olmadığım için bilemem ama araçta olanı söyledim. getiren var takan var demiyorumki :D
Insignia OPC'nin donanım listesinde 19" standart, 20" opsiyonel. tasarım aynı bir fark yok.
hayırdır, mesajlarını sanki bana kızmışsın gibi yazıyorsun öyle bir hava sezdim :D

burada 20" normal Insignia jantı var, 1200 tl. büyük ihtimalle tanesidir :D

http://www.opel-accessories.com/sub...egory=Alaşım+Jantlar+20+inç&part_num=13258242

yani OPC 5000 değil 6000 bile olabilir :(

valla servislerin bir dediği diğerini tutmuyor :) bende işin içinde olmadığım için bilemem ama araçta olanı söyledim. getiren var takan var demiyorumki :D
Insignia OPC'nin donanım listesinde 19" standart, 20" opsiyonel. tasarım aynı bir fark yok.
hayırdır, mesajlarını sanki bana kızmışsın gibi yazıyorsun öyle bir hava sezdim :D

burada 20" normal Insignia jantı var, 1200 tl. büyük ihtimalle tanesidir :D

http://www.opel-accessories.com/sub...egory=Alaşım+Jantlar+20+inç&part_num=13258242

yani OPC 5000 değil 6000 bile olabilir :(

Sezgilerin hafiften yanıltmış seni işin içinde olmadığın halde sen bilmiyosun bu jantın 19 uda var onu al o zaman der gibi yamışın ya onu diyorum kızacak birşey yok:)dikkatimi cekti baya ilgileniyorsun bu araçla daha iyi bi yorumunu göremeden HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZA BELA vermesin demeden eleştiriye geçiştesinde hep merak uyandırdı bu kusur arar yöndeki hassasiyetin neyse boşver sallama hele bi gelsin oda alınır;)

sezgilerim yanılmamış işte kızmasanda darılmış/yanlış anlamışsın :)
ben o 19-20 seçeneği varki diye bilmişlik taslamak için söylemedimki, herzaman öyle konuşuyorum, sondaki smileyi de pozitif olduğumu göstermek için eklemiştim. ama neyse, ufak bişey zaten.

14 sayfadaki tüm yorumlara baktım gerçektende hayırlı olsun dememişim :D ben dedim diye hatırlıyorum, belkide diğer forumda demişimdir emin değilim. öncelikle geçte olsa hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
ama merak etme nazar atmam yada bizde yok diye kıskanmam. benim kıskanacağım Insignia henüz piyasada yok :D

ayrıca kusur aradığımı da nereden çıkardın yaww:kop:
hayatta en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmam, sen de ne kadar mjs yazdıysam hepsini yanlış anladın heralde :D

aracınla ilgili faydalı olmayı istemeseydim ne 19" jant olduğunu belirtirdim, ne jant konusunda BBS'e oy verirdim ne de başka şeyleriyle ilgilenirdim.
paylaşımcı ruhum herkesin Insignia'sı için burada, kimsenin arabasında gözüm yok :D:D

sezgilerim yanılmamış işte kızmasanda darılmış/yanlış anlamışsın :)
ben o 19-20 seçeneği varki diye bilmişlik taslamak için söylemedimki, herzaman öyle konuşuyorum, sondaki smileyi de pozitif olduğumu göstermek için eklemiştim. ama neyse, ufak bişey zaten.

14 sayfadaki tüm yorumlara baktım gerçektende hayırlı olsun dememişim :D ben dedim diye hatırlıyorum, belkide diğer forumda demişimdir emin değilim. öncelikle geçte olsa hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
ama merak etme nazar atmam yada bizde yok diye kıskanmam. benim kıskanacağım Insignia henüz piyasada yok :D

ayrıca kusur aradığımı da nereden çıkardın yaww:kop:
hayatta en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmam, sen de ne kadar mjs yazdıysam hepsini yanlış anladın heralde :D

aracınla ilgili faydalı olmayı istemeseydim ne 19" jant olduğunu belirtirdim, ne jant konusunda BBS'e oy verirdim ne de başka şeyleriyle ilgilenirdim.
paylaşımcı ruhum herkesin Insignia'sı için burada, kimsenin arabasında gözüm yok :D:D
herneyse dedim ya salla boşver diye nazar atmam kıskanmam gibi şeylerde demişinde ben böyle düşlünmedim merak etme allah herkese önce olmayanlara sonra olanlara daha iyisini versin...
Herkesin arabası kendine güzeldir kimsenin arabasında gözün olmasını gerektirecek bi durum yok yardımcı olmak istediğin konular içinde teşekkür ederim çok sağol çağrı kardeşim...

Geri