Öncelikle emeğine sağlık bir insignia bu kadar karizmatik ve çekici yapılabilirdi.Kazasız belasız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OPC'de 19 ve 20 seçeneği varki
Nasıl var nerde var kaça satılıyor kaça alınıyor taktıran var mı getiren var mı 19 resmi 20 resmi nerde hangi sitede hangi bayide?ben o kadar sordum alırkende sordum bi bilgilendirsene beni...
Arka cam içi logoyu internette aradım ama bulamadım yardımcı olabilirsen sevinirim..
noluyor yaw kaç tane soru var böyle
OPC'de standart 19" jant var, aynı tasarımın opsiyonel 20" olanı da var.
OPC henüz TR'ye gelmediği için jantı da gelmemiş olabilir diyeceğim ama tampon geldi, jant neden gelmesin
valla servislerin bir dediği diğerini tutmuyor bende işin içinde olmadığım için bilemem ama araçta olanı söyledim. getiren var takan var demiyorumki
Insignia OPC'nin donanım listesinde 19" standart, 20" opsiyonel. tasarım aynı bir fark yok.
hayırdır, mesajlarını sanki bana kızmışsın gibi yazıyorsun öyle bir hava sezdim
burada 20" normal Insignia jantı var, 1200 tl. büyük ihtimalle tanesidir
http://www.opel-accessories.com/sub...egory=Alaşım+Jantlar+20+inç&part_num=13258242
yani OPC 5000 değil 6000 bile olabilir
sezgilerim yanılmamış işte kızmasanda darılmış/yanlış anlamışsın
ben o 19-20 seçeneği varki diye bilmişlik taslamak için söylemedimki, herzaman öyle konuşuyorum, sondaki smileyi de pozitif olduğumu göstermek için eklemiştim. ama neyse, ufak bişey zaten.
14 sayfadaki tüm yorumlara baktım gerçektende hayırlı olsun dememişim ben dedim diye hatırlıyorum, belkide diğer forumda demişimdir emin değilim. öncelikle geçte olsa hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
ama merak etme nazar atmam yada bizde yok diye kıskanmam. benim kıskanacağım Insignia henüz piyasada yok
ayrıca kusur aradığımı da nereden çıkardın yaww
hayatta en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmam, sen de ne kadar mjs yazdıysam hepsini yanlış anladın heralde
aracınla ilgili faydalı olmayı istemeseydim ne 19" jant olduğunu belirtirdim, ne jant konusunda BBS'e oy verirdim ne de başka şeyleriyle ilgilenirdim.
paylaşımcı ruhum herkesin Insignia'sı için burada, kimsenin arabasında gözüm yok