!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

Hayırlı olsun jantlarıda değiştirmişsin,gayet güzel bir model seçimi olmuş ve arabaya çok yakışmış ama bu renkte bir jant modeline 20 inc daha belirgin olurdu gibi geldi bana.Koyu renkli jantlarda jantın hatları kapanıyor. Bu arada offsetli takmaktan vazgeçmişsin anlaşılan.

Hayırlı olsun jantlarıda değiştirmişsin,gayet güzel bir model seçimi olmuş ve arabaya çok yakışmış ama bu renkte bir jant modeline 20 inc daha belirgin olurdu gibi geldi bana.Koyu renkli jantlarda jantın hatları kapanıyor. Bu arada offsetli takmaktan vazgeçmişsin anlaşılan.

çok sağol kardeşim 20 jantı bizim yollar kaldırmıyor ve üzerindeki fabrikadan gelen 19 lastikleri çok iyi bende hem lastiği değerlendirdim hemde yollara uygun olacağı için 20 yi zorlamadım aracı yormanın pek anlamı yok 19 büyüklük yetiyor bana işin aslı,ofsetliyide herkeste var bundan kimsede yok farklı olmak her zaman iyidir şimdi alacam ofsetliyi her araçta görecem aynısını özel bi hissiyat yaratmıyacak...

Araç harika olmuş. Maşallah nazar değmesin, kazasız belasız günlerde bin.İnsigniası olanlar veya alacaklar için çıtayı baya yükselttin :D...

Araç harika olmuş. Maşallah nazar değmesin, kazasız belasız günlerde bin.İnsigniası olanlar veya alacaklar için çıtayı baya yükselttin :D...
Valla senininkide bi başka harika ben senin aracın kasasını hiç tutmadım seninkini birde bi kaça rakdaşın var onları görünce bütün fikrim değişti valla:)
bunu servisteki arkadaşlarda dedi eğer bu insignia ise bizim showroom dakiler ne acaba diyolar:)

Evet Yeni resimler taze çıktı:)

SAM_1158-6.jpg

SAM_1148.jpg

SAM_1158-1.jpg

SAM_1138.jpg

SAM_1114.jpg

SAM_1110-2.jpg

SAM_1132.jpg

SAM_1110.jpg

SAM_1097.jpg

SAM_1158-4.jpg

Malesef bu yeni jantları beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Çok küçük duruyolar. :(
Ama hayırlı olsun yine de.

Aractaki herşey opc iken neden jantları da almayı düşünmüyorsunuz?

Malesef bu yeni jantları beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Çok küçük duruyolar. :(
Ama hayırlı olsun yine de.

Aractaki herşey opc iken neden jantları da almayı düşünmüyorsunuz?

keşke satışta olsada alsam araştırdım ama bulamadım ikincisi opc jantlar 20" ben 20" jant istemiorum 19" bile rahatsız ediyor beni hemde orjinal lastiklerinide kullanabiliyorsun bu jantlarla,bu jantlar küçük durmuyor çok farklı bi jant canlı canlı görmen gerekiyor resimlerde algılanmıyor pek resimlerden ikinci olumsuz yönde beğenide bulunan sensin ama canlı gören hiç kimse küçük veya olmadığı yönünde düşünce söylemedi keşke görme imkanın olsaydı canlısını:)
elimde 3 takım jant var opcyide alırım gün gelir:)

Geri