- Konuyu Başlatan
bende eve su bağlatmak için askiye toplam 1600 ytl civarı ödedim geçen yaz.
ben ev falan almam iç güveysi olasım geldi..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende eve su bağlatmak için askiye toplam 1600 ytl civarı ödedim geçen yaz.
fatih bey ilk mesajınızı hatırlatırım. Konuyu değil, sırf konuyu cumhuriyet gazetesinden alıntı yaptı diye eleştirmişsiniz. Sizin eleştiriniz konuyla ilgili olsa eminim böyle olmazdı.
Alın ankarada sizin olsun![]()
Eğer melih gelirse sen istanbula taşın
eğer ki daha önceki yazılarımı takip ettiysen ne demek istidiğimi gayet net anlardınki diğer arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır.
istanbula taşınmak konusuna gelince;
ne gerek var! sadece bu olay için 27 yıldır yaşadığım şehri değiştirecem.burda kalır mücadeleme devam ederim
şunu bir açıklığa kavuşturalım;yerel yünetimlerde parti merkezli değil kişi merkezli seçim yapılır.
örnek; kadir topbaşda akp li ama o adama tavrım yok.
unutmadan bir örnek daha veriyim;ankarada yaşıyorum.evim caddeye 60 metre ama son 1 yıldır caddemde kaldırım yok.kaldırım taşları söküldü onun yerine molozlar döküldü.oturduğum semtdeki insanlar evinden otobüs durağına gitmek için o işlek caddede yürüyorlar.birde yağmur yağınca cadde sel oluyor,birde molazlardan sızan topraklar yüzünden yağmur bitince tamamen çamur oluyor ve biz o caddede her gün yürüyoruz.(kanunlara göre kentdeki bütün caddeler büyükşehir belediyesine bağlıdır)
demem o ki; bu şehirde , bu adamla 15 yıldır yaşayan benim.başka ildekiler değil !!!
Ergü ben gelirim..
Taşımıda alır gelirim ehehehehhe![]()
Alem adamsın valla sana sadece melih gelirse istanbula taşın dedim ne var bunda yani niye kasıyosun ki ankarada kal mücadelene devam et ben senin nedemek istediğini Çok NET anladım merak etme