- Konuyu Başlatan
Bahane kalmadı zaten arkadaş almış dediğim klimayı dün akşam sendengelmen için bi baheneye gerek yok dincer ben geldim diyip gelcen o kadar![]()

Amanın tayin dönemimi geliyor ?Eeee Antalyalılar artık şöyle bir organizasyon yapıp tanışalım. Yoksa memleketi teredeceğim bakın.
Biz bi görüşebilsek gerisi gelecek ama çok uzağız birbirimizeevet ya toplanalım kaç kişi olursa tanışalım....

Sami abi sen bakıma günlasa ne zaman geliyorsun? baskın yapalım Aydın ile beraber.
Antalya güzel memleket. İleride gelip yerleşme dururum var. İstanbul'a gidip orda yaşamaya niyetlendim, baya gidip geldim iş için, sonra arada maçlara falan gidip geldim. Yok dedim çekilmez o kalabalık. Ankara'da yaşanmaz oldu kardeşim. Rahatlık bakımından çok iyi. Trafik yok sayılır, mesafeler yakın, imkanlar iyi ama çok yarım kaldı burası. Yeni yeni toparlıyorlar. Deniz tutkusu, su tutkusu doğuştan varİşe gidip gelirken monoton günlerde bile eve gelmeden bi deniz kokusu almadan yaşamayım diyorum. Sonra nemli havaya bayılırım. Ankara çekilmiyor bu konuda. Ne dersiniz Antalya bana uyar mı? (Bekar adamım
)
Tam senlik Burak burası 4 mevsim bisiklete binebilirsin. Araba almana gerek yok (olursa ben kiralarım sana