Araba Yıkama Tekniği!

Ne bilim oto şampuanında da ph seviyesi araştırmak bana göre değil, bulaşık deterjanı alırken bile ph derecesine bakmıyoruz, elimize deydiriyoruz sonuçta insan hayatı arabadan daha önce olmalı. Düzenli wax atarsanız fırçayla bamgüm yıkama lüksüne sahip olursunuz zaten. WAX iyi uygulanınca iyi koruma sağlar

yıkarken arabam çizilmesin derseniz tazikli su şart..ama o amatör makinalar da uğraştırır,onlarla anca temiz arabayı su sarfiyatı olmasın diye yıkarsınız...

şampuan a gelince sonax ın turuncu şampuanı güzeldir...
turtle ın zip wax diye bir şampuanını kullanmıştım hatta merthan abi vermişti,gayet güzeldi...

lastik parlatıcı şu çok araba satılan bir site var oradan 5 lt lik aldım atom lastik parlatıcı yazınca çıkıyor,maşallah oda güzel çıktı..

hızlı cila isterseniz meguiars nxt hem ıslak bi görüntü bırakır hemde kolay siler geçersin...

yıkarken arabam çizilmesin derseniz tazikli su şart..ama o amatör makinalar da uğraştırır,onlarla anca temiz arabayı su sarfiyatı olmasın diye yıkarsınız...

şampuan a gelince sonax ın turuncu şampuanı güzeldir...
turtle ın zip wax diye bir şampuanını kullanmıştım hatta merthan abi vermişti,gayet güzeldi...

lastik parlatıcı şu çok araba satılan bir site var oradan 5 lt lik aldım atom lastik parlatıcı yazınca çıkıyor,maşallah oda güzel çıktı..

hızlı cila isterseniz meguiars nxt hem ıslak bi görüntü bırakır hemde kolay siler geçersin...

Hocam tazyikli su veren iyi bir hortum ucu var. Nasip olursa şampuanı da alırsam çeyizi tamamlayacağım. :rakir: Artık deneme - yanılma gibi ürünleri deneyerek hangisi iyi-kötü anlayacağım. Ama şu nano şampuanı denemek istiyorum :D

bende merak ettim o şampuan ı deneyin bakalım nasıl bişey çıkacak...

kuş mıçtımı değmeden kaydırıyorsa iyidir heralde :)

Koçtaş da turtle wax normal cilalı şampuan 24,99 Nano cilalı şampuan olanı 25,90 nano alınması daha mantıklı bence...

Reklam içerikli konu olmasından dolayı tarafımdan düzenlendi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reklam içerikli konu olmasından dolayı tarafımdan düzenlendi.

Sitenin bir çizgisi var. Bu çizgi içinde sponsor yada reklam vermeyen kişilerin reklam içerikli konular paylaşması yasaktır. Eğer ki yaptığınız işle ilgili reklam vermek istiyor iseniz yöneticiler ile iletime geçiniz.

Geri