ben olsam audı a4 tek kapı alırım.ALMANLAR MERCEDESİ tüm tüm için AUDI yı kendileri için yapmışlar......
a4 tek kapıdan kastınız a5 değil mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben olsam audı a4 tek kapı alırım.ALMANLAR MERCEDESİ tüm tüm için AUDI yı kendileri için yapmışlar......
+w212yıldız olsun tastan olsun
Bence ülkelere göre arabaları sınıflandırmak yanlıs bi kavram olmus.Önemli olan markadır.hatta markaların bile segmentlerine gore kalitesi değişmekte
sonucta bi bentley marka aracın konforu hic bir modelle karsılastırılmaz pek bilinmez ama amerikan marka lexus marka arablarında elektronik sistemi cok iyidir..He su olabilir almanyadaki markaların kalitesi diğer ülkelere göre iyidir denilebilir.Ben mesela ford dan nefret ediyorum ford alanlarada uzuluyorum hem işcilik olsun hem konfor olsun yalıtım olsun bes para etmez biaraba
Alman arabaları her zman diğer rakiplerine göre sağlamlık, konfor gibi etkenlerde üstündür. Japonların motorları da iiidir. Ben her zman alman derim. amerikana gelince eskiden gayet iiilerdi ama son 20yılda tamamen bittiler öle ki bi son nesil amerikan arabasıyla son nesil almana binince arada dağlar kadar fak olduğunu rahatlıkla annayabilirsiniz. iç mekan malzemeleri, işçilik vs alakaları yok. Amerikalılar japon araçalrı sevio herhalde onlardan aldılar bu iç mekan şaheserliğini Bu yüzden dünyanın neresine giderseniz gidin mercedes mercedestir, bmw, bmw dir. Audi hele son 10yılda mercedes ve bmw yi yakalayıp geçmiş bi arabadır. Ben alman arabalarına rakip göremiyorum. Zaten bu sene içerisinde otomobil sektöründeki büyük krize rağmen alman araçları satışlarını artırmaya dewam ettiler. Bi tek opel krizden etkilendi o da gm sağ olsun.