Arabada Alman Mi-japon Mu-fransiz Mi-yerli Mi Buyrun Hep Beraber Oylayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soneryen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üff çok ezbere konuşuyosunuz ya,kaç tane honda kullandınız ya da bindiniz sağlam değil diyosunuz ya da kaç bmw eskittiniz de bmw hassastır diyosunuz bırakın opel fanatizmini

bana hitap eden araba modifiye parcasi cok olan araba, bu yonden Opel de yasadigim zorluk inanilmaz ve anlatilmaz..:D
Emre nin dedigi gibi fanatik olmadan objektif olmak lazim... ama su vteclerde biraz daha saglam olsa keske...

22112008543uy6pg8.jpg

Arabayı almaktaki amaç önemli bence , konfora düşkünsen cebin paralı ise almana binersin , spor kullanımı sevipte sanayiye uğramak istemeyen biri isen tabikide japon

şaka bir yana italyanları niye es geçmişsiniz şıklarda onu anlamadım italyanlarda iyidir almandan sonra japondan da önce gelir benim için italyan deyince aklınıza türkyiede üretilen araçlar gelmesin bir alfa romeo çok güzel bir araçdır 156 159 zu 166 sı falan çok kaliteli sağlam araçlardır performanslıdır donanımlıdır.. burda konuşduğumuz sadece kalite donanım ve performans olduğu için yazdım.. yoksa türkyie gerçekleri işin içine girerse italyan orda kaybeder.. parça fiyatı ikinci elinin ölü olması falan.. ama kötü araç değildir katiyen.. pek çok alfa romeo japonum diyen araçları performans sağlamlık açısından alır cebinden çıkarır.. 166 ları makam araçlarıyla yarışır konforu vardır.. 159 larıda çok araca kafa tutar.

Arkadaşlar genelde Alman demişsiniz ama hangi tamiriciye gitseniz "cebini düşünüyorsan Toyota veya Mitsubishi al " der. Peki buna ne diyeceksiniz ????

Arkadaşlar genelde Alman demişsiniz ama hangi tamiriciye gitseniz "cebini düşünüyorsan Toyota veya Mitsubishi al " der. Peki buna ne diyeceksiniz ????

bunu diyen tamircinin aklından şüphe etmek gerek. herkez sorun çıkarmayan araba alırsa, o tamirci nasıl para kazanacakmış...

Son düzenleme:
size öyle geliyoooo...

Geri