Arabam conta yaktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gurcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabam conta yaktı kabahat arabada değil bende biraz fazla yüklendik araca ne yapalım bmw alışkanlığı her halde su yağa karıştı hararet yapınca neyse bunada alışırız zamanla bu arada bunun masrafı ne olur bilgisi olan varsa sevinirim ben fazla anlamıyorum opelden 1998 model 2000 cd vectra araç

üye arşivi başlığı altında tanıtabilirsin ! ad-soyad,meslek,yaş,şehir,otomobil bilgilerini içeren bir mesaj yaz!

arkadaşlar ben orjinal üst takım conta sordum bana fiyat olarak 90 ytl dediler fiyat normalmi

hararet yapınca sadece conta değişmez. 500-600 ytl masrafı olması lazım var onun. yani ben conta yakınca yarım motor yapıldı arbaya.kapak taşlandı.

fiyat için bu siteye bak http://www.opelparcaci.com/

hocam aracı ben kendim toplayacam biraz elimden gelir daha önceden yani eski meslegim motor tamircisiydim opeli aldıgımdan beri yanlış anlamasınlar burdaki ustalar beni gitmiş oldugum tüm yetkili servis yada özel servisler afadersiniz iyi bir kazık attılar bana şimdi bir arkadaşımın tamir atölyesi var aracımı orda toplayacagım dün alet takımım geldi 175 ytl ye satın aldım bu aletin ne oldugunu biliyorsunuz motor kitleme kiti diyeyim ben yavaş yavaş aletleride satın alıp kendi arızalarımı kendim yapaçam en azından bir şey olursa kendim yaptım derim ayrıca tamir olayındanda zevk alıyorum

orijinal üst kapak contasını 90 milyona alamazsın yan sanayi olabilir senteye dikkat ed ve silinkapak su kanaları aşınma olabilir:) :)

buğün sibop kilit abaratı veya motor kilit aparatım geldi 175 ytl ye aldım nasipse salı günü arkadaşın dükkanında motoru açaçam aracımı kendim yapaçam şunuda söyleyim motor ustası değilim meslegimde motorculuk değil bakalım yapa bileçekmiyim deneyimim var daha önceden sökme işlemini ve tamir işlemini resimli olarak burda yayınlayaçam bakalım işin altından çıka bileçekmiiyim bu arada eskişehirden bir dostumdanda yardım alaçam takıldığım noktalarda tabiyki telefonla

Not : Lütfen bilmeyen arkadaşlar benim yaptığımı yapmasınlar ben bunu zevk için yapıyorum eger aksi bir durum oluşursa yaklaşık maliyeti tahmini bir fiyat 1500 civarında geleçek bana ben bunu göz önüne alarak yapıyorum kısacası ozaman motor rektefeye girmek zorunda kalaçak

Geri