Arabam conta yaktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende conta yaktım ama bır suru mazeme aldım trıger sıbob ıtıceklerı lastıklerı takım conta devırdaıyım radyotor vs tamamıı 7 hepsı gm marka sfi motor :D

haberlerını beklıyoruz kardesım kolay gelsın........

yağ yakar ki buda sibop lastik ve kayıtlarınında değişmesi demektir.bir usta var istanbulda avcı oto akınal sanayi sitesi cevizlibağ topkapıydı heralde adresleride 10 numara usta selam söle baksınlar bi

buğün sibop kilit abaratı veya motor kilit aparatım geldi 175 ytl ye aldım nasipse salı günü arkadaşın dükkanında motoru açaçam aracımı kendim yapaçam şunuda söyleyim motor ustası değilim meslegimde motorculuk değil bakalım yapa bileçekmiyim deneyimim var daha önceden sökme işlemini ve tamir işlemini resimli olarak burda yayınlayaçam bakalım işin altından çıka bileçekmiiyim bu arada eskişehirden bir dostumdanda yardım alaçam takıldığım noktalarda tabiyki telefonla

Not : Lütfen bilmeyen arkadaşlar benim yaptığımı yapmasınlar ben bunu zevk için yapıyorum eger aksi bir durum oluşursa yaklaşık maliyeti tahmini bir fiyat 1500 civarında geleçek bana ben bunu göz önüne alarak yapıyorum kısacası ozaman motor rektefeye girmek zorunda kalaçak

sen bi ustaya götür başlamadan istersen ne olur ne olmaz

ustalar önceden bende başka marka bir araç vardı her ne hikmetse o aracında şuanki bulundugum durum gibi bir servisi yokdu bulundugum yerde 2 adet usta bulunmakta onlarda ver yansın yapıyorlar zaten çünkü başka usta yok bende gözü karartım bu yola giriyorum tüm parçaları aldım eksik olan veya daha başka parcalarada ihtiyaç duyulursa onlarıda alırım yukarda yazdığım gibi bunu yaparkende bire bir olmasada takıldığım noktalarda opel ustası olan arkadaşımdan telefonla destek alaçam salı günü bir gelsin hele o gün resimli olarak ve anlatımlı olarak başka bir başlık adı altında sizlerle paylaşaçam

bende conta yaktım ama bır suru mazeme aldım trıger sıbob ıtıceklerı lastıklerı takım conta devırdaıyım radyotor vs tamamıı 7 hepsı gm marka sfi motor :D

bu söylemiş oldugunuz parçalardan sadece triger ve radyatör hariçinde hepsi ful olarak elimde mevcur artı 4 tırnaklı pujilerde var elimde bosch marka pujileri 37 ytl ye satın aldım triger ve devirdayım daha 1 ay olmadı dğiştireli yaklaşık 2500 km yaptım onlada arkadaşım onlara gerek olmadığını söyledi gerçi sökülmeden bilinmez bir sökelim bakalım ne çıkaçak karşımıza

Geri