bende conta yaktım ama bır suru mazeme aldım trıger sıbob ıtıceklerı lastıklerı takım conta devırdaıyım radyotor vs tamamıı 7 hepsı gm marka sfi motor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buğün sibop kilit abaratı veya motor kilit aparatım geldi 175 ytl ye aldım nasipse salı günü arkadaşın dükkanında motoru açaçam aracımı kendim yapaçam şunuda söyleyim motor ustası değilim meslegimde motorculuk değil bakalım yapa bileçekmiyim deneyimim var daha önceden sökme işlemini ve tamir işlemini resimli olarak burda yayınlayaçam bakalım işin altından çıka bileçekmiiyim bu arada eskişehirden bir dostumdanda yardım alaçam takıldığım noktalarda tabiyki telefonla
Not : Lütfen bilmeyen arkadaşlar benim yaptığımı yapmasınlar ben bunu zevk için yapıyorum eger aksi bir durum oluşursa yaklaşık maliyeti tahmini bir fiyat 1500 civarında geleçek bana ben bunu göz önüne alarak yapıyorum kısacası ozaman motor rektefeye girmek zorunda kalaçak
bende conta yaktım ama bır suru mazeme aldım trıger sıbob ıtıceklerı lastıklerı takım conta devırdaıyım radyotor vs tamamıı 7 hepsı gm marka sfi motor
haberlerını beklıyoruz kardesım kolay gelsın........