Millet vergisi düşük diye bu arabalara biniyor.her gün yengeç gibi yan yan yürüyen bu Araçları görüyorum ve aynı trafikte yol alıyoruz.ben 80 bine gidip araba da alsam adam 5 binlik arabasıyla benim canımı tehlikeye atıyor.en basiti ben Karlı zeminde kar lastiği alıyorum aman kaportaya Bişey Olmasın diye adam Arabası canı vergisi ucuz olduğu için mevsim lastiği bile almıyor kayda Kaya Kaya gelip bana vuruyor.herkes aynı vergiyi verse zaten bu Araçları kimse satın almaz.
ne alakası var hocam seninki can da o adamınki patlıcanmı?
vergisi az olması arabayı cazip kılar ama tek basına vergisi az diye araba mı alınır?
örneğin broadway ile maneger arasında cok bi vergi farkı yok ama satışları arasında dağlar kadar fark var...
vergiden baska bu arabanın satışını etkileyen ikinci eldeki durumu var yedek parça fiyatları var vs vs...
milleti arabasının fiyatına göre sıralamaya sokmanızda cok mantıksız... yan yan gidiyo canımı tehlikeye atıyor dediginiz araçların içinde daha cok lüks araclar bmw ler mercedesler de var. isterseniz açın youtube u izleyin. adamın yan yan gitmesi bakımsız olması lastik almaması vs vergi ile bağdaştırmanız cok sacma bence. 5 binlik aracın gelip size carpması ile 50 binlik aracın size carpması ihtimali aynıdır emin olun. iş arabada değil şahısta biter!!!