arabayla yatıp kalkıyorum ama devirdeki dalgalanmayı çözemiyorum

:)
tahmin etmiştim..
200bin km oldu ne carbon clean yapıldı ne bişey.. Gene iyi dayandı, daha da gider bunlar.. :)

neyse ben konuyu bölmeyeyim :)

sizin araçınız 1.3 multijetse carbon clean olmuyor maglesef enjöktörler electronic 1.3 multijetlerde kaç tane pompacıya verdiysem bir türlü tamiri olmuyor konpile degiştiriyoruz sorun düzeliyor 4 tanesi 1000 tl =)=)=)

bunların hepsini tahin yürüte yürüte yaptık ama gene olmadı

başka bir araçın 4 tane enjöktörü alıp senin araça takın öyle deneyin 083 veya 183 farketmiyor senin araçın 75 beygir seninkinden 083 cıkar ama deneme amacıyla deneyebilirsiniz 183 veya 083 enjöktörleri enjöktörleri takıncada tech 2 ile kodlayın kodları enjöktörlerin üzerinde var zaten bir kagıda yazıp kodları ve kodlayın

başka bir araçın 4 tane enjöktörü alıp senin araça takın öyle deneyin 083 veya 183 farketmiyor senin araçın 75 beygir seninkinden 083 cıkar ama deneme amacıyla deneyebilirsiniz 183 veya 083 enjöktörleri enjöktörleri takıncada tech 2 ile kodlayın kodları enjöktörlerin üzerinde var zaten bir kagıda yazıp kodları ve kodlayın

benim araba 69 bg zaten ama enjektörlerini soktuk ve bilgisayara soktuk herhangi bi arıza yok turbo basıncındada problem yok.

enjektörleri meme yapsakta olmaz mı diyorsun

mehmet gazihana danıştın mı?

kat iptalini arızadan öncemi sonra mı yaptırdın

arızadan önce yaptırmıştım mehmet gazihana söyledim denemem lazım diyor

injektörler gevsek olabilirmi? contadan kacirma felan?
birde kardesim kompresör ölctürdünmü????
ventiller(siboplar) da problem olmasin mazallah...

Geri