Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski araçlarda kaplamada sorun çıkarabilir. Kaplama yapılan yüzeyde önceden bulunan boyanın kaplama söküldüğünde sıkıntı yarattığını duymuştum. En temizi boyatmaktır. Kaplamada bir seçenek.
bazı firmalara garanti veriyorlar folyolarına. özellikle bir fransız markası 10 yıl garanti veriyor ve söküldükten sonra boyaya zarara vermediğinide garanti ediyordu en pahalı folyolardan birisi ama
en güzeli boyatmak kaplama filan hıkayee boyaya zarar vermıyen folyo yoktur. buda kocaman bı yalan bence 3-5 lira fazla olsn temız olsn boyat ben komple renk değiştrdim yaptım hiçte bi sıkıntı yok :dil:
En güzeli ve mantıklısı kaplamadır Ankarada GMC kaplamanın kapladığı araçlara bi bakın isterseniz adamlar Ferrarileri Bmwleri Mercedesleri kaplıyo onların boyası mı değerli bizim araçların boyasımı onlarınkine zarar gelmiyo bizimkine mi gelecek. Bence kaplama yaptırın.