Bahsedilen kavun kokusu üretimden kalkmış. Şu an sadece stokları mevcutmuş.
Nedir bu Opelim.net gücü... Tüm stoğu bitirdik =)
poff eminmisiniz? kavun diye bahsi geçiyor fakat aslında mango. Kesin kalkmışmı üretimden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsedilen kavun kokusu üretimden kalkmış. Şu an sadece stokları mevcutmuş.
Nedir bu Opelim.net gücü... Tüm stoğu bitirdik =)
poff eminmisiniz? kavun diye bahsi geçiyor fakat aslında mango. Kesin kalkmışmı üretimden?
ben işyerimdede arabamdada kullanıyorum altına çift taraflı bant yapıştırdım arka camın önüne koydum aynen binenler kavun istiyo ama kışın ortasında bide hamile biri binerse o zaman ne olur kavun nasıl bulunur bilmem çünkü hakkaten baya baya kavunarkadaşlar bu konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim. ben o glade lerin tehlikeli olduğunu bilmiyordum ve peteklerim çatlamadan ya da bozulmadan öğrendiğim çok iyi oldu. işte çıkar çıkmaz o kokuyu emekli edicem. peki alternatif olarak bu airwick kavun biraz büyük demişsin 06bb2655 arkadaşım. peki araçta nereye koyuyorsun sende de corsa var sanırım. birde bunun şekli şemali nasıl? fıslatıyomu zamanlamı kendiliğindenmi yayılıyo nasıl bişi biraz anlatırmısın?